2777
2789

پسرم سه شبه استفراغ میکنه توروز حالش خوبه و ن اسهال داره ن استفراغ شب ک میشه یکی دوساعت از خوابیدنش میگذره ی بار استفراغ میکنه چن بار هم اسهال ببخشید ک انقد واضح میگم،خیلی میترسم کسی تجربشو داشته خیلی کم اشتها هم شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تل یعنی چی؟

یعنی تو گلوش چیزی مونده باشه ک موقع خواب اذیتش کنه باید ببری پیش تل گیر دربیاره یا ردش کنه... شایدم ویروسیه.. ایشالا زود خوب بشه 

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱
عزیزم مطمئنم ببری دکتر هم همینو میگه  تبشو چک کردی؟؟؟؟؟ دارو دادی؟؟؟؟ یا رژیم اسهال رعایت میکن ...

تب نداره اصلا اشتها نداره سوپ درس میکنم نمیخوره فقط آب قند میخوره

عزیزم مطمئنم ببری دکتر هم همینو میگه  تبشو چک کردی؟؟؟؟؟ دارو دادی؟؟؟؟ یا رژیم اسهال رعایت میکن ...

البته ی ماه پیش سرماخورد تالان سرفش قط نشده و صرفه میکرد 

تب نداره اصلا اشتها نداره سوپ درس میکنم نمیخوره فقط آب قند میخوره

شیرینی اسهالشو بیشتر میکنه عزیزم نباید بهش بدی 

موز سیب کته ماست اینا خوبه 

سوپ هم نده 

شربت اندانسترون برای بالا آوردن بهش میتونی بدی 

پدی لاکت حتما بهش بده برای سیستم گوارشش هست عزیزم و اواراس بهش برای اسهالش بده 

شربت زینک هم کمک کننده هست ولی من پزشک نیستم اینا همه تجربه های منه گفتم شاید کمکت کنه عزیزم حتما دکتر هم برو ولی پدی لاکت خیلی موثره

شیرینی اسهالشو بیشتر میکنه عزیزم نباید بهش بدی  موز سیب کته ماست اینا خوبه  سوپ هم نده&n ...

ممنونم عزیزم امروز متخصص نبود بردمش دکتر عمومی شربت دمیترون نوشت براش داروخانه های شبانه روزی نداشتن خیلی استرس دارم نمیدونم