2789
عنوان

جهیزیه

206 بازدید | 41 پست

سلام سلام عروسا گل این سینی چطوره؟🙈ببخشید ولی همیشه دوست دارم باهاتون مشورت کنم حتی کوچیکترین چیزا😍من ساده پسندم شما هم اگر نظری عکسی دارین ممنون میشم کمک کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوچ دسته اش خیلی بالاست 

دسته رو چسبیده بگیر که کسی دستش بزرگ بود ،یا وزن سینی زیاد بود بتونی هم دسته رو بگیری و هم یه مقداری زیر سینی رو کنترل کنی

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 
ببخشید این سوال رو میپرسم منم دارم جهیزیه میگیرم چرخگوشتت با اسپرسو سازت چند کاره مارک چی گرفتید

خواهش میکنم عزیز دل این حرفا چیه.من چرخ گوشت نگرفتم عزیزم چون فکر نمیکنم ازش استفاده کنم بجاش سرخ کن گرفتم.برای اسپرسو ساز والا دودل هستم که بخرم یا نه اما اگر بگیرم دلونگی میگیرم خیلی دوستش دارم

دوتاش شکل همه فقط اندازش فرق میکنه البته تجربه ی منه ک تازه رفتم تو خونم دیگه هرجور دوسداری

فدای تو نه عزیزم مرسی که گفتی من میپرسم که از نظرات شما استفاده کنم.حالا چون این مدل که انتخاب کردم سایز بندی نداره متاسفانه فقط یک سایزه

خواهش میکنم عزیز دل این حرفا چیه.من چرخ گوشت نگرفتم عزیزم چون فکر نمیکنم ازش استفاده کنم بجاش سرخ کن ...

اره دلونگی مارکش عالیه ، ولی چرخگوشت رو دوست داشتی بگیر ادم خودش گوشت میگیره میبره خونه چرخ میکنه 

اره دلونگی مارکش عالیه ، ولی چرخگوشت رو دوست داشتی بگیر ادم خودش گوشت میگیره میبره خونه چرخ میکنه&nb ...

والا من اهل خوردن گوشت قرمز نیستم اصلا بخوام بگیرم بیرون خودشون انجام میدن حالا ان شالله اگر رفتم سر خونه دیدن نیازه اونموقع تهیه میکنم

ببخشید این سوال رو میپرسم منم دارم جهیزیه میگیرم چرخگوشتت با اسپرسو سازت چند کاره مارک چی گرفتید

چرخ گوشتمو من یادم نیست اسپرسو ساز دلونگی گرفتم دوتاشم ی بار استفاده نکردیم