2777
2789
عنوان

من تو اتاق خواب بودم...

252 بازدید | 12 پست

بچه ها من پشت قبله خوابیده بودم مامانم میک بخاطر اینه

و همسرمم میگ بختکه اما من تجربه بختک داشتم اینحوری نبود

بگین نظر شما ویه تجربه منو داشتین؟؟

خواب بودم دستمو بن حالت چشم بند رو چشام بود بعد چشامو وا کردم حس کردم دستم از نزدیک میبینم انقد گندس ولی دست من نبود یه دست خیلی پهن دست ادم بوداا

رو گردنم مث کسی ک دیدین یکیو مخاد خفه کنه دستشو میندازه دور گردنش اونجور...

بعد من تکون میخوردم جیغ میزدم بختک افتاده بود قبلا روم نمیتونسم تکون بخورم اما الان تکون میخوردم دستمو بردم پشت گردنم دستمو میکشیدم اینور اونور ببسنم واقعنی یا خیالاتی شدم هم دماغ چشم اینارو حس کردم ک مال یکی دگ بود تازه دستمو کشیدم رو موهاش ک بفهمم بلنده چجوره..

کوتاه بود...

اقا اولشم ی صدایی شنیدم ک کلا از تعریف کردنش نمدونم چی بگم اون بیخیال...ولی من از اونجایی متوجه شدم خواب نیس ک ب داداشم گفتم تو بودی رفته بودی حموم صداش میومد گف اره من صدای اب میشنیدم از تو حموم میومد...بعد گفتم صدا منو نشنیدی صدا میزدم گف نه🥲💔

اگ تجربع ذاشاین بگینا اقا دگ مترسم برم تو اتااق😭😭

اخه من بختک افتاده روم اینشکلی نبود🙄دگ حداقلش یک دقیقه تو اون حالت بودم ولی این حالت خیلی طول کشید

همش چشامو میبستم باز میکردم با تو همون حالت بودم

مامانم میگ شیطون بودع😐عرررررر😭😭😭😭

شیطون چیه بابا ، یا بختکه یا همزاد

عشق این شعله که بر دار و ندارم افتاد، گره ای بود که بر رشته یِ کارم افتاد، جانم از راه ِگلو داشت می آمد بالا، آن چنان سخت که یک دفعه فشارم افتاد، آخرین نامه ات از دست ِ من آن جایی که، گفته بودی که تو را دوست ندارم افتاد."بدونِ مخاطب"                                             من حسابم زِ همه مردم ِ این شهر جداست من امیدم به خدا، بعد ِ خدا هم به خداست.                                       هر چه در فهم ِ تو آید آن بود مفهموم ِ تو.                         مدتها پیش آموختم، که نباید با خوک کشتی گرفت! چرا که به شدت کثیف میشوی و مهم تر از آن این که خوک از این کار لذت می برد. بحث کردن با "احمق" هم دقیقا همینطور است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم به فراوون اینجور شدم، همشون بختکن البته الان بهترم

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

جن بوده لابد

سخت نگیر دیگه گذشته

هممون از این تجربیات داریم تو زندگیمون

ترس نداره که

اونا هم بنده های خدان فقط جز شر و آسیب ازشون به ما چیزی نمیرسه معمولا

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤
مطمنیی😭 چرا بهتک میوفته رو ادم خو؟؟؟دلیلش چیه

خب من قبلنا تازه عروس بودم مراعات نمیکردم برام اتفاقا عجیب غریب میفتاد، بعد کم کم از ازدواجم که بیشتر گذشت منم آیت الکرسی ورد زبونم کردم دست از سرم برداشتن 

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
خب من قبلنا تازه عروس بودم مراعات نمیکردم برام اتفاقا عجیب غریب میفتاد، بعد کم کم از ازدواجم که بیشت ...

من ایت الکرسی بعد هر نمازی میخونم شبا سه تا توحید صلوات..چنتا ایه میگم اخرشم ایت الکرسی بعد مخابم..اما شبا این اتفاقا برام نمیوفته برا الانه ظهر یکم مخاسم بخابو اینجور شد