2777
2789

سلام ببخشید کسی با روش تعیین تخمک گذاری تونسته پسر دار بشه؟این ربطی به فرهنگ نداره لطفا از این حرفا نزنید .فقط بگین کسی بوده که با این روش به نتیجه برسه 

دکتر تعیین جنسیت بری فک کنم بهتره من یه دختر دارم اگه یه روز بخام حامله شم میرم زیر نظر دکتر تعیین جنسیت یه پسر هم داشته باشم

لینک داستان زندگیم . ✨شما که او را ندیده اید ...چشم هایش..چشم هایش.. چشم هایش . باور کنید من هم سیر ندیدمش چشم هایش نگذاشتند..✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم الکیه فقط با ای وی اف قطعیه هست ک اونم ۱۰۰ صدرصد نیست..

من خودم ماهی ک باردار شدم چون میخاستم زود باردار بشم انقد گرمی خوردیم باشوهرم انقد معجون دادم ب شوهرم و بچم دخمل ناز شد البته من جنسیت برام مهم نبود بودا دختر میخاستم اما انقد منتظر بارداری بودم گفتم هرچی شد شد بزار گرمی بخورم ک فقط باردار بشم

نظر شهدا کن من حاجت گرفتم برا دخترم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻