2777
2789
عنوان

کمک

41 بازدید | 7 پست

خانوادم ب هچ وجه راضی ب ازدواجم با کسی ک مخوامش نمیشن بدون دلیل مخالفن پسره هم پسر عممه معلمه قبلا سنگکار بور با درامد عالی خونه داره هر راهیو امتحان کردیم ولی فایده ندارشته میخوایم قایمکی عقد کنیم بعد راضی ک شدن رسمیش کنیم ب نظرتون فکر خوبیع بیشتر برادرم سنگ میندازه مانعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

میدونید از نظر شرعی و قانونی دختر برای اولین بار که قراره عقد بشه یا صیغه باید حتما اجازه پدرش باشه؟ وگرنه شما ب اون شخص هیچ وقت محرم نمی شی

ولی شما میتونی پیگرد بکنی و اگه ثابت شه اقا داماد موجه هست و پدرتون الکی مخالفت میکنه قانون به شما اجازه ازدواج میده اونوقت دیگه لازم نیس مثل مجرم ها ازدواج بکنی ک کسی نفهمه

اما در کل کاش هرطور هس خانوادت راضی شن دختر تنها خیلی بده کافیه یکم پسر عمد ادم بدی باشه بی سرپناه گیرت بیاره روزگارتو نابود کنه ... واسه همین میگم ی تکه گاه مثل پدرت لازمه همیشه

ببینید بابام اصن ما براش مهم نیستیم بیخیال میگه ت برام مردی برو بگیر ولی راضی نشه فقط همراهیم کنه ت خونه دیک رام نده فقط بده بکه برو همین غریبه ک نیس پسر عممه بعدم بابام خوب راه میاد ولی داداشم میک مخوای من بمیرم برو بگیر با اینکه میگ دیگ خواهی ندارم بمیر ولی اینو نگیر 

بخدا برادرم تا میبینتش فحش مادری جلو همه بهش میده ناسلامتی عمشه همش دنبال ابرو ریزیه همه بهم میکن چجوری تحمل میکنی برو عقد کن چکار میتونن بکنن ولی بابامو مامانم از برادرم میترسن من پشتی ندارم دیک کم اوردم اون بنده خدا هم گناه داره