2777
2789
برأی ٥نفر إز دستور شف طیبه عزیز میخوام قلیه میگو بپزم سؤالم اینه که چقدر میگو برأی ٥ نَفَر لازمه میزان میگو تو دستور ٢٥٠گرمه ولی ننوشته برأی چقدر نَفَر کافیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سبزیه قلیه میگو رو کم بریز من از روی دستور شف طیبه درست کردم بنظرم سبزیه خیلی زیاد بود برگشتم دوباره به دستور خودم سبزی کم -تمر هندی بیتگی به ذائقته چقدر دوست داری ترش باشه-رب یکم بیشتر از همیشه طوری که ابش علاوه بر سبز تیره بودن به قرمزی بزنه...
اگه بزرگه ،پنج دونه برا هر نفر، اگه گوچیکه هشت تا ده دونه برا هر نفر ،، البته با سیب زمینی،،، اگه بیشتر میگو داری که خوشمزه تر میشه
⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
خانمها بار اولمه هر نکته داره خواهشا بگین ما جنوبی نیستیم غذا جنوبی بلد نیستیم اینو واسه دل مادرشوهرم که بوشهرین درست میکنم میترسم تو مقداره و مزش گند بزنم
فلفل خشک میریزم ، تند باشه هر چی هست خوبه ،،، اگه سیب زمینی هم تو قلیه ریختی یکم بزار بپزه ولی نرم نشه، بعد تمر بده ، زیرش رو کم کن حسابی دم بکشه ، روغنش بیاد بالا
⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓