2777
2789
عنوان

جاری با سیاست واقعا خوشحالش😳

1094 بازدید | 60 پست

شوهرش خیلی خوبه مثلا خسیس نیست اهل رفت و آمد و گردش با زنش و دوستاشون مناسبتارو یادشه و همیشه همدیگرو سویپرایز میکنن خب هردوشون به هم میان

ولی من ی شوهر بی خود و عصبی و خسیس دارم چون بدی های زیادی در حقم کرده منم سعی نمیکنم بهترین باشم براش حتی یک تولد سویپرایزم نکرده ن اهل گردش ن مسافرت ن اخلاق خوب ن با من ن با بچه و ب شدت وابسته خانوادش خلاصه نگم از بدی هاش

ی بار با خانوادش رفتن مسافرت من نرفتم چون اصلا با اونا خوش نمیگزره قبلش برای خرید عید بهم پونصد داد منم نگه داشتم وقتی از سفر اومد تعجب کردم برام ی مانتو گرون خریده بود ک اصلا تو سلیقه من نبود هستین؟

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

ینی کلا برعکس سلیقم بود طوری ک خجالت می‌کشیدم بپوشمش در این حد و اونو بهم داد فک میکرد حسابی خوشحال میشم ولی فروش نیاوردم ک اینو نمیخام اما بعدش گفت پونصد ک بهت دادمو بده حالا ک برات مانتو گرفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چون هم مانتو سلیقم نبود هم منو گذاشت و با خانوادش مثل همیشه رف سفر و هم پولی ک داده بود رو خواست عصبی شده بودم گفتم من این مانتو رو نمیخام پول رو هم نمیدم اینک بهش برخورد

خب عزیزم قبل ازدواج همسرتو دیدی انتخاب کردی دیگه جاریتم همسرشو دیده انتخاب کرده دست خودتون بوده واقع ...

کاملا سنتی بودیم جفتمونم اصلا نمی‌شناختم شوهرامونو

اونم گفت من دیگه برای تو هیییییچی نمیخرم اینم اولین بارش بود منم ته دلم ناراحت شدم ولی اصلا نمی‌تونستم اون مانتو رو حتا ی بار بپوشمش سلیقش ی جوریه

خلاصه قهر کرد 

برادر شوهرم برا زنش ی مانتو گرفته بود که اونم جالب نبود اما ن ب اندازه مال من اما جاریم حسابی تشکر کرده و خوشحالند داده خودشو و ب من گفت هرچی بخره چون همسرم خریده می‌پوشم ولی خب اون خوبیایی دیگم داره شوهرش ولی من چی چرا باید با وجودی که نمیخام رو دلم پا بزارم ب خاطر شوهری ک اینجوریه

چه مسخره !!! عکس مانتورو بغرس

برد گذاشت تو ی مغازه بفروشتش

ی مانتو خفاشی تا جای انگشت پا بلند و حریر سفید اصلا ب من نمیومد