2777
2789

من بیست هفته م بود جمعه سحر بود که رفتن دستشویی دیدم ازم داره کلی خون میره با دیدن اون حجم از خون فقط زار زار گریه میکردم با شوهرم چند تا بیمارستان رفتیم و همشون گفتن که کیسه آب اومده داخل واژن و باید سقط بشه دنیا رو سرم خراب شد آخه خدا این بچه رو بعد از ده سال نازایی و دوا و درمون بهمون داد پارسال طبیعی باردار شدم بدون هیچ عمل یا دارویی خیلی یهویی؛ ذوق و شوق اون روزا رو هیچوقت یادم نمیره چه روزای خوبی بود این چند روز تمام حس و حال اون روزا جلوی چشمامه؛ بیمارستان بستری شدم و جگرگوشه م سقط شد جنین و جفت رو از بیمارستان گرفتیم و بردیم آزمایشگاه تحویل بدیم تا روش آزمایش کنن و علت سقط رو بگن؛ اما اونا فقط یه تیکه از جنین رو گرفتن و جنین رو کامل بهمون تحویل دادن گیج شده بودیم که چیکارش کنیم تا اینکه تصمیم گرفتیم ببریم بهشت زهرا دفنش کنیم لحظه عذاب آوری بود خدا برای هیچ پدر و مادری نیاره پاره تنم رو اونجا دیدم و جیگرم کباب شد که ای کاش ندیده بودم تصویرش از جلوی چشمام نمیره خودم گذاشتمش داخل خاک؛ شوهرم طاقت نداشت و ندید ولی من دیدمش انگار یه نوزاد بود کامل کامل دست و پا گوش انگشت و.... وای خدایا دارم دق میکنم فقط پنج ماهم بود ۴ ماه دیگه بدنیا میومد کلی براش برنامه ریزی کرده بودم تازه میخواستم برم براش وسایل بخرم آخ که دارم میمیرم قبل از تزریق آمپول فشار هم قلبش میزد هم به شکمم لگد میزد و کلی حرکت می‌کرد بچه مو زنده زنده کشتن دلم آتیش گرفته ؛ خدا چرا این کارو با من کرد من بعد ده سال باردار شده بودم کلی ذوق زده شده بودیم چرا ذوقمون رو کور کرد افسرده شدم شب و روزم شده گریه و زاری؛ دارم دق میکنم از دلداری های الکی این و اون خسته شدم هیچکس حال دلمو نمیفهمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان