2777
2789
عنوان

خواب......

79 بازدید | 4 پست

دوستان شده مثلا خودتون یا اطرافیانتون .خابی از ائمه ...یا انسانای خاص .. ببینن ک تو خاب حاجتشونو دادن؟

چقد کشید تا واقعا اتفاق براشون افتاد حاجتشونو گرفتن..؟

لطفا بگین

خدای من خدای غیر ممکن هاست.توبرای ممکن ها گریه میکنی؟🍃

مامانم وقتی ازدواج کرد زود بچه دار شد وضعیت مالیشون خوب نبود اصلا بابامم رفیق باز بود مامانم صب تا شب تو خونه با داداشم تنها بودن همش گریه میکردهوضعیت مالیشونم خیلیییی بد بوده هیچیم نداشتن

میگه یه شب خواب دیدم حضرت علی توی زورخونه داره اسم اون چیزا چیه تو زورخونه میزنن داره از اونا میزنه بعد بهم گفت اینقدر گریه نکن هروز ناد علی بخون مامانم تز فرداش هروز ناد علی خونده بود روز به روز اوضاعشون بهتر شد بابام سر به راه شد و وضعشون عالی شد

کاربری ستوووونم💜برای خونه دار شدنمون صلوات میفرستین💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم وقتی ازدواج کرد زود بچه دار شد وضعیت مالیشون خوب نبود اصلا بابامم رفیق باز بود مامانم صب تا ش ...

من یه حاجتی داشتم از یکی از ائمه خاستم .

فرداش تو خواب دیدم بهم گفتن حاجتتو دادم تو برو 

نزدیک به یه ساله هیچی نشده😢

خدای من خدای غیر ممکن هاست.توبرای ممکن ها گریه میکنی؟🍃
من یه حاجتی داشتم از یکی از ائمه خاستم . فرداش تو خواب دیدم بهم گفتن حاجتتو دادم تو برو  نزدی ...

صبر کن درست میشه برای مامان منم چندسال طول کشید تا درست بشه 

کاربری ستوووونم💜برای خونه دار شدنمون صلوات میفرستین💜