2777
2789
عنوان

این پیام خوبه به استادمون بدم

78 بازدید | 9 پست

خب راه حل هاشون طولانی  نمیخوام بنویسم مگه زوره؟ 

متن پیام 

باسلام وعرض خسته نباشید خدمت شما عید سعید فطر برشما و خانواده محترمتان مبارک  
استاد من نمیتوانم نصف دیگر تکالیف ها را بنویسم میشود همینایی را که نوشتم آپلود کنم داخل سایت ؟ آخر نوزاد داداشمون تازه متولد شده و خانه ما شلوغ است   دیگر هرچه کوتاهی کردم حلالم کنید بعضی سوالات راه حل طولانی داشتم حوصله نداشتم راه حلشون رو بنویسم

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

بعد بنویسم شوخی کردم خونمون شلوغه 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه ولی حوصله نداشتم و پاک کن یکمم کتابی نوشتنتو کمترش کن   

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

واا استادته ها  نه دوستت چند سالته؟!

دوستم هستیم 

۱۸

اونم شوخی شوخی میندازدت

کلاس کنکور میرم پیشش 

شوخی کردمش واسه چیه دیگه 😑😶😐😐

😂