2777
2789
عنوان

حالم از خانوادم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2573 بازدید | 51 پست
کاش میشد اینجا خودمو خالی کنم که ببینی آرزومه دردم مثل تو باشه

کی گفته این تنها درد منه؟ گفتم که خیلی فشار رومه، ولی اینیکی دیگه خیلی تازه و رو اعصابم بود امشب، اخه همین چند روز پیش بود بخاطر دویست تومن ما دعوامون شد، 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
بخدا از عصبانیت دارم گریه میکنم، حالا داری میخری براش و برای من نمیتونی بخری اوکی، چرا دفاع میکنی از ...

ببین گلم من واقعا شناخت خاصی راجب شما ندارم وگرنه بهتر میتونستم کمک کنم ولی همین که داداش شما لوس و تنبله میدونین چقدر در آینده ضربه میبینه و چقد الان شما جلویین ازش شاید الان دوران خوبی براش باشه ولی پدر و مادر هیچوقت نمیتونن همیشه حامی باشن که آدم از یه جایی به بعد باید مستقل بودنو یاد بگیره وگرنه ضربه شدیدی میخوره بهش الان شما یه دختر خودساخته این و بنظرم هر کاری از دستتون بر میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برج یکی رفتم کلاس باقت مو چون ارزون‌تر از همه کلاسا بود، کلا شد دو و خورده ای، یک ریال بهم ندادن، بل ...

میدونم چی میگی خانواده همینه دیگه اون ادمی که تلاش میکنه رو هیچ وقت نمیبینن تهش تو خوشیاتون مث ننه آنجلینا جولی وقتی تو راه موفقیت بود پرتش کرد از خونه بیرون بعد موقعی که موفق شد میاد تو شادیاش مامان خود من به داداش من میگف برو باشگاه واسه سلامتیت خوبه به یورش نبود اونوقت من خودم و میکشتم منو بذارن الان که موفق شدم همش میگن زحمت ای ما بوده ببینم خودشون میتونستن انجام بدن تنها کاری که میتونی انجام بدی پس انداز کن بعدش از پیششو برو 

ببین گلم من واقعا شناخت خاصی راجب شما ندارم وگرنه بهتر میتونستم کمک کنم ولی همین که داداش شما لوس و ...

حق حقیقی داداش من به آشغال نمیزاره الان جلو در هیچ کاریم براشون نمیکنه 

عزیزم خیلی ناراحت شدم، حق داری اما به خودت افتخار کن که انقدر قوی و مستقلی

الان بابام داشت میگفت اره لپتاپ خریدی عرضه نداشتی فروختی و فلان، در حالی که اونسال که لپتاپ خریدم، میخواستم برم رشته گرافیک، از سمت شرکت مدیر عامل اجازه اینکه از سرویس شهرستانی که دانشگاه توش بود استفاده کنم و اینکه مرخصی بگیرم برای کلاسام اجازه داده نشد، ضمن اینکه هزینه کلاساشم زیاد میشد، تهش این بود که نتونستم اون مسیری که میخواستم با لپتاپه ادامه بدم رو برم و دو ماه بی استفاده افتاده بود، گفتم حداقل بفروشم چندجا دیگه استفاده شه پولش، اشتباه کردم ولی علتش این بود، مستقل بودن خیلی خوبه ولی واقعا اذیت میشم، شما فک کن یه کافه میریم دوستم خیلی راحت دویست تومن خرج میکنه چون خیالش راحته مامانش میده، نداد هم بالاخره دختر خونست لازم نداره، من با استرس باید ۵۰ تومن خرج کنم که یهو کم نیارم، 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
الهی بگردم چ دل پر دردی داری چند سالته مگ؟

من ۲۲ سالمه، واقعا ناراحت شدم امروز، حداصل اگه داداشم واقعا درس خون بود احتمالا ناراحت نمیشدم، الان جوری برخود شد انگار من اون بی عرضه و تنبله ام، اون حقشه لپتاپ داشته باشه

من ۲۲ سالمه، واقعا ناراحت شدم امروز، حداصل اگه داداشم واقعا درس خون بود احتمالا ناراحت نمیشدم، الان ...

سنتم کمه انقدر قوی هسی افرین ب خودت ایمان داشته باش اینده همچیز تعقیر میکنه فقط ب فکر ایندنت باش 

متاسفم برا خانوادت  و بهت افتخار میکنم ک رو پای خودت ایستادی خیلی  دختر قوی ای هسدی مطمنم ...

نمیدونم راجب کلاس بافت که نوشتم رفتم رو دیدی یا نه ، تو همین تاپیک، الان دوسه روزه میخوام پاشم تمرین کنم، انقد کسل ام دلم نمیره به تمرین، میخوام بگم هم از جهت مالی سختم بود هم الان روحی سختمه، رو سر مامانم جلسه دوم که رفتم کلاس یه بافت هلندی زدم، جای اینکه بگه خوشگله و اینا، داشت راجب دختر همکارش که ناخونکاره و رو ناخن مامانش هردفعه مدل میزنه حرف میزد، میخواستم بکم اره خوش بجاش مامانش خرجش کرده فرستادش کلاس و الانم هر دفعه مدل ناخن جدید داره

بافتتو ادامه بده!

با یه سالن صحبت کردم چند روز دیگه افتتاح میشه برم کار کنم، ولی واقعا ذره ای روحیه تمرین کردن ندارم، دوروزه هی میگم وقت دارم تمرین کنم هی به وسیله ها نگاه میکنم ولی دستم به تمرین نمیره، احساس پوچی کردم، 

خداکمکت کنه عزیزم فقط وقتی دلت گرفت به این فکر کن که خیلیادارن باشرایط خیلی سختترازتومیگذرونن خیلی س ...

درسته میدونم، ناشکری نمیکنم، خدارو شکر میکنم حداقل شخصیتم قویه و ذهنم بچه نیست، ولی روحیمو خیلی وقتا میبازم، 

یعنی هیچی بهت پول نمیده؟

گفتم دارم میرم کلاس و انقد هزینشه و اینا،،، کسی به روی خودش نیاورد،منم نخواستم ازشون گفتم اگه کم اوردم میگیرم، که همون دویست تومنه تجربه شد برام 

به جان خودم همین برج دو بود یه پیامی راجب اینکه آیا جایی وام سی تومنی میدن یه وام بگیرم برا خودم لپت ...

همه ادما سختی دارن عزیزم تحمل کن ی جایی خدا قشنگ دستتو میگیره

اون وق ی لبخند میزنیو و خشحالی ک تسلیم نشدی(: 

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿
فداتشم میدونم کاملا حق با توعه ولی خودت  رو هیچوقت نباز اگ این زندگی‌ سخت شد تو سختت تر شو امید ...

اخه میدونی، من الان یه دوستی دارم، نمیخوام واقعا بد بگم ولی چیزی که میگم خدا میدونه حقیقته و هرکی در ارتباطه اینو به وضوح میدونه، این دوستم واقعا ادم بی فکر و بی عقلیه، عزت نفس نداره، اگه یسری چیزارو من مجبورش نکرده بودم هیچوقت قدم از قدم بر نمیداشت، بعد این دفتره وضعیت مالی خانوادشون تقریبا دور و بر ماست، یکم بهتر، اینو خانوادش تمام دوره های رنگ مو و کوتاهی و چیزای مربوط به مو فرستادنش تا ریال آخرش هم دادن و ماشینم دادن دستش بره بیاد وسیله ها و موادشم خریدن، الان سه ساله اگه بگم یه تومن دراورده دروغ گفتم، اونیم که دراورده من هی دعواش کردم تا بره سالن کار کنه، بعد مامان من یک ریال پول کلاس بهم نداد، مسخرم میکنه ،، اونم وقتی یک ماه نشده هنوز ،