2777
2789
عنوان

حالم از خانوادم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2573 بازدید | 51 پست

راجب مشکلات و این تفاوت هایی ک بین بچه ها میذارن نظری ندارم گلم. ولی میتونی ازاین فرصت نهایت استفاده رو ببری.. ازهمین امشب سعی کن ارتباطت رو با داداشت خیلی خوب کنی ک بتونی هروقت کارداری لپتابشو بگیری .دیگه داداشته تو ی خونه هستین ی جوری ک لپتاب دوتاتون بشه.

یه دُختَرِ شاد و مستقل از صدتا دُختَرِ خُوشگل هم،جَذاب تَره    

ببین دوست عزیزم خداروشکر کردم که انقدر دختر توانمندی هستی من بهت افتخار کردم یه مدت کمتر تحویلشون بگیر دنبال لپتاب هم واسش نگرد بذار خودشون پیدا کنن من مامانم واسه خواهرم 200 میلیون وام گرفت در صورتی که من نمیدونی چه وضعی دارم خدا بزرگه بی خیال عزیزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم خدا کمکت کنه امیدوارم پشیمون شن خدا به داد دلت برسه🥺🪴

برج یکی رفتم کلاس باقت مو چون ارزون‌تر از همه کلاسا بود، کلا شد دو و خورده ای، یک ریال بهم ندادن، بلافاصله بعد از کاز میرفتم سر کلاس، تیکه پاره بر میگشتم خونه، یک ماه نشده هنوز اصلا فرصت نکردم تمرین کنم، مدل هم نداشتم، بعد با مامانم که بحثم شده میگه پولاتو چیکار کردی؟ میگم کلاسی که رقتم یک ریال بهم دادی؟ مسخرم میکنه میگه یه ریال از توش درومد؟! اخه لامصب انگار خودت منو رسوندی خودت با سالنا برام هماهنگ کردی برم تمرین کنم، خسته کوفته هر روز رسیدم خونه از کجام پول در بیارم 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

چیزایی که تعریف کردی خیلی ناراحت کننده هست، ولی روزی در اینده میبینی چقدر این کارا برای تو مفیدتر بوده. شخصیت مستقل و کاری 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ببین دوست عزیزم خداروشکر کردم که انقدر دختر توانمندی هستی من بهت افتخار کردم یه مدت کمتر تحویلشون بگ ...

خدارو شکر میکنم ادم ضعیفی نیستم با اینکه داره پدرم در میاد دارم ادامه میدم، اگه ضعیف بودم الان زن همون یارو شده بودم احتمالا و دوتا بچه داشتم، ولی اگه یخورده اندازه ای که به داداشم اهمیت میدن به منم میدادن خیلی قرق میکرد، جوری شده دیگه دوست ندارم کاری به کارم داشته باشن

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
حالا نمیتونن از دیجی کالا آدرس زو تنظیم کنن گیر داده یه من بیا درست کن منم نرفتم و گفتم نمیدونم هرکا ...

فداتشم میدونم کاملا حق با توعه ولی خودت  رو هیچوقت نباز اگ این زندگی‌ سخت شد تو سختت تر شو امیدوار باش چون ۹۰ درصد دخترا تو ایران شاید این مشکلو دارن حداقل اینکه هیچوقت آزادی و امنیت یه پسر رو نداشتن و منم تو خانوادم شاهد فرق گذاشتن بودم و واقعا خیلی درد داره کاملا درکت میکنم 

فقط اینکه از هیچکس انتظار نداشته باش حتی پدر مادرت

هر بار اینو به خودم میگم ولی یه جاهایی واقعا نمیکشم، اخه بزج قبل دویست تومن چی بود بحث راه افتاد بخاطرش؟ من میدونم وضع مالیشون عالی نیست ولی دویست تومن چی بود اخه.

متاسفانه جامعه ما همش داره دخترا رو زجر میده خانواده ها با اعتقادات و عقاید مسخره شون گند میزنن به ز ...

بخدا از عصبانیت دارم گریه میکنم، حالا داری میخری براش و برای من نمیتونی بخری اوکی، چرا دفاع میکنی ازش. داداشم واقعا یه ادم لوس و تنبله، دفاع نکن حداقل ازش

بمیرممم واست

به جان خودم همین برج دو بود یه پیامی راجب اینکه آیا جایی وام سی تومنی میدن یه وام بگیرم برا خودم لپتاپ بخرم و این حرفا یه پیام تو واتساپ داده بودم یه بابام، سین زده جواب نداده، حالا پسرش صبح گفته لپتاپ الان دارن سفارش میزنن

راجب مشکلات و این تفاوت هایی ک بین بچه ها میذارن نظری ندارم گلم. ولی میتونی ازاین فرصت نهایت استفاده ...

داداشم صدرصد نمیده، گوشیش روهم نمیده چه برسه به لپتاپش، نمیخوام بگیرم اصلا، خودم میخرم یکی از این روزا وامی چیزی میگیرم، ولی، واقعا نامردیه، واقعا، یه بچه پدرش در بیاد اونیکی انقد لوس و ننر