2777
2789
عنوان

حالم از خانوادم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2573 بازدید | 51 پست
من بهت افتخار میکنم به عنوان یه کسی که همسن و سالته و میدونم که خدا هوات داره

خواهش میکنم برام دعا کن ازین قضیه بافت مو به درآمد برسم یکم وضعیتم بهتر شه، 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
والا تو فامیل ما دخترو بیشتر لوس میکنن ربطی نداره شانس نداری دختر 😭

لطفا لطفا برام دعا کن ازین بافت مو به یه درآمدی برسم

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم راجب کلاس بافت که نوشتم رفتم رو دیدی یا نه ، تو همین تاپیک، الان دوسه روزه میخوام پاشم تمرین ...

عزیزم تمرین کن ی روزی ب دردت میخوره 

دیگ رفتار مامانت اونجوریه قبولش کن و ناراحت نشو 

با اینک ناراحتی داره ولی سعی کن دیگ ناراحت نشی چون رفتارشه درس نمیشه

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.
ببین گلم من واقعا شناخت خاصی راجب شما ندارم وگرنه بهتر میتونستم کمک کنم ولی همین که داداش شما لوس و ...

لطفا برام دعا کن بتونم ازین بافت مو به درآمد برسم، به خیلی چیزا فکر کردم فعلا تنها چیزی که میتونم پیش ببرم همینه

میدونم چی میگی خانواده همینه دیگه اون ادمی که تلاش میکنه رو هیچ وقت نمیبینن تهش تو خوشیاتون مث ننه آ ...

بخدا شبی میخواستم مامانمو ببرم بستنی بخوریم، که اون دعوای قبلیه رو بشوره ببره و الکی اعصابم خورد نباشه، اونا که براشون مهم نیست یادشونم میره به عنوان پدر مادر ولی من چند روز بود واقعا عصبانی بودم بخاطر اون قضیه دویست تومن ..پشیمون شدم اصلا، ایشالا لپتاپ داداشم که رسید بستنیشو داداشم با کارت خودشون بخره بهشون بده

سنتم کمه انقدر قوی هسی افرین ب خودت ایمان داشته باش اینده همچیز تعقیر میکنه فقط ب فکر ایندنت باش&nbs ...

دعا کن برام لطفا، ازین بافته بتونم به درآمد برسم 

بچه ها من تاپیک رو میبندم میترسم پر بازدید بشه و آشنا باشه اینجا، ممنونم از همدردیتون،🏈لطفا لطفا برام دعا کنید این بافته رو خوب ادامه بدم و ازش به یه درآمدی برسم، انشالله خدا به همتون روزای خوش و دل شاد بده