2777
2789

چقدمن براخودم درگیری ذهنی درس میکنم وب خودم سختی میدم ۶ماهمه وچندروزه رحمم دردمیکنه وبایددرازبکشم...حالاکلی خیاطی براخودم روهم گذاشتم ک همشم واجبه پرده برای اتاق وپذیرایی گرفتم ک چون مناسب بودقیمتش تیکه ای گرفتم ک چرخ کنم بعدمیره توهم وقت چین دادن دیده نمیشه دیگ تشک تعویض روتختی و‌....

همینجوری چیزی روهم گذاشتم ک خونه مامانم بدوزم اگ تواذیت نبودم خوب بودچن روزی دوختم ولی دوسه روزه نمیتونم بشینم ...

مامانمم ک بایدهی منتشوکشیداخرم کارداره خودش وبلدم نیس بدوزه بازم بایدخودم باشم.....

خیلی خستم وحس بدی دارم....

ازی طرف میخوام خودم بدوزم صرفه جویی شه ازطرفیم میگم بدم خیاط وخودموراحت کنم ولی نمیدونم چرا فک میکنم خیاط چیزی ک میخوام درنمیاره .....

راهنمایی کنین😓😓😓

خدای نکرده خودم یابچه چیزی بشه اخرم توسری خورخودمم الان دیشب میگم درددارم مادرشوهرم میگ استراحت کن چراخیاطی میکنی....

بایدمراقب خودتون باشیدمهم خودتون وبچه هستش

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پیش یه خیاط بشین پیشش کارشو انجام بده مثلا بگو هرساعتی خواستی درست کنی بهم بزنگ بیام بگو ب خاطر بارداری خیلی حساس شدم ببخشیدو اینا.بعد خب توهنو شش ماهته شاید تا چن وقت دیگ بهتر شدی تونستی خودت درست کنی

حالا یچیزی به بچه بشه چارتا پارچه واسه تو بچه میشه؟

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...