2777
2789

نمیدونم میخوام امسال برم 🥺

البته هروقت به چیزی از قبل فکر کردم نشده 😔

ولی ما اگه بریم، رفت رو که خب تا مرز با اتوبوس میریم بعدش میریم نجف از نجف هم پیاده تا کربلا، برگشت هم با هواپیما 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلاً چقد؟!

پیاده روی بدون سوغات برید حتما

ققط پول کرایه از شهر تا مرز

از مرز تا نجف 

از نجف تا کربلا پیاده

از کربلا تا مرز کرایه

از نرز تا شهرتونم یه کرایه

مثلا کوفه هم بخواید برید کرایش از نجف ۱۰هزار تومن بود سال ۹۸ 

نمیخواد پول عراق و تهیه کنید همشون ایرانی قبول میکنند

سرجمع کرایش گرونننن شده باشه ۱۵۰۰بیشتر نمیشع

ببین من سال ۹۸ رفتم.

اون سال رواددید و هزینه ویزا برداشته شده بود.

۱-بنابراین فقط حدود دویست تومان هزینه گرفتن پاسمورت بود.

-با یک کاروان از شهرمون رفتیم که حدود هشتصد هزار تومان گرفت و کل مخارج رفت و آمد به عهده خود کاروان بود. البته از مرز رفتیم نجف . و برگشت هم از کربلا رفتیم بغداد و از بغداد رفتیم مرز ، و از مرز رفتیم شهرمون. کاظمین و سامرا نرفتیم.

سرجمه یک میلیون بود و خیلی کم بود

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

سال ۱۴۰۰ رفتم. که زمینی باز نبود.

۱-پاسپورت داشتم ولی هزینه پاسپورت حدود ۲۵۰ هزار تومان.

۲-روادید و ویزا هم گمونم بی هزینه بود.

۳-حدود سیصد هزار تومان هزینه تست pcr

۴-هزینه هواپیما رفت و برگشت، حدود هشت میلیون.

۵-داخل عراق برای رفت و آمد حدود دویست سیصد هزار تومان بیشتر هزینه رفت و آمد ندادم. اون هم برای رسیدن از کربلا به نجف و مجددا، از داخل سهر نجف به فرودگاه نجف.

۶- هیچ خریدی نکردم. هیچی... حتی یک بطری آب یا یک سوزن!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

امسال که سال ۱۴۰۱ باشه، ایشالا مرزهی زمینی باز میشه. بنابراین هزینه پاسپورت + هزینه تست pcr به قوت خودش باقیه، ولی اگر از مرز زمینی وارد و خارج شوید خب هزینه ها خیلی پایین میاد. 

شما اگر بخواهید کاظمین و سامرا هم بروید حدود پانصد هزار تومان تا یک میلیون تومان، هزینه‌ی رفت و آمد داخل عراق رو حساب کنید.

به اضافه هزینه رفتن از شهرتون به مرز مهران و برگشت از مهران به شهرتون. اون هم خیلی زیاد بشه یک میلیون تومان.حدودا احتمالا نفری سه میلیون تومان هزینه بشه اگر بخواهید زمینی بروید‌. البته این یک برآورد سرانگشتی بدون هیچ گونه خریدی در داخل عراق است.