2777
2789
هیچ جای حرف من بی ادبی نبود، تمام شهرهای توریستی همه جای دنیا دنبال این هستن مسافر بیاد، فقط بحث پول ...

طلبکار که هستی خانوم؟؟؟؟☹☹☹

برو پیامتو بخون

یاد اون پسره افتادم که تواینستاگرام به شمالیا توهین کرد

گفت ما نباشیم شما از گشنگی میمیرید😅😅😅😅

بعد رفته بود توجنگل قایم شده بود میگفت اشتباه کردم😅

مشکل اینجاس که نمک میخورین و نمکدون میشکونین👌

💕💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندین ساله شمال نرفتم فوبیای دریا دارم از جنگلم خوشم نمیاد خیلی شلوغه پر درخته دلم میخواد ی رودخونه دوتا درخت فضای یکم سبز همین

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
هزار تومن خرج نمیکنن بعد میان سر شمالیا منتم میزارن‌‌....😑 شبا توخیابونا چادر میزنن توماشین ...

الان دیدم گفتن بیشتر ایران کویری هست یه شمال جنگل داره ولی خیلیا برای تمیزی و … تلاش نمیکنه 

کلی از قسمتای جنگلا هم از بین رفتن 

کاش این فرهنگ رعایت بهداشت تو طبیعت و درختکاری تو ایران جا بیوفته اونوقت تا چندسال دیگه خیلی جاها دیدنی میشه 

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
هیچ جای حرف من بی ادبی نبود، تمام شهرهای توریستی همه جای دنیا دنبال این هستن مسافر بیاد، فقط بحث پول ...

شمال همه کشاورز و باغ دارن 

امسال عید رفته بودیم قشم و درگهان ک همه از ارزونیش حرف میزدن حتی از شهر خودمون گرون تر بود اجناس 

خودشون گفتن ما دوساله مشتری ندیدیم 

مام خرید کردم متاسفانه بلد نبودیم منت بذاریم سرشون ک ما اومدیم شما رونق گرفتین

طلبکار که هستی خانوم؟؟؟؟☹☹☹ برو پیامتو بخون یاد اون پسره افتادم که تواینستاگرام به شمالیا تو ...

چون شما کلا دوست داری منفی ببینی حرف منو، و نسبت به غیر شمالی حس خوبی نداری من سکوت میکنم 

من اصلا نگفتم پول، گفتم رونق، درسته مردم ما هرجا برن آشغال میریزن و یه عده بی فرهنگ همه جا خرابکاری ...

من چند ساله نیومدم اما واقعا یه سطل زباله پیدا نمیشد سالی که اومدم من تو ماشین کیسه دارم ولی واقعا یه سطل تو خیابون نبود 

البته من تا حالا سعادت نداشتم بیام شمال 

نصف عمرت بر فناست خواهر برو ببین خدا چه بهشتی خلق کرده . انشالله که امکانش فراهم بشه با خانوادت بری . البته همه جای ایران رو انشالله همگی بریم ببینیم 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
زمینهای کشاورزی رو تغییر کاربذی دادید ویلا فروختید حالا به کسانی که میانتو تعطیلات ویلا شون میگین نی ...

یاد اون خانومه افتادم میگفت هرکی ناراضیه میتونه از ایران بره 😆

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
زمینهای کشاورزی رو تغییر کاربذی دادید ویلا فروختید حالا به کسانی که میانتو تعطیلات ویلا شون میگین نی ...

فک کنم منظورمو بد گرفتین🙄

من فقط خواستم دلیل اومدنتونو ببینم گفتم شاید یه چیزی هست خبر ندارم نگفتم نیاین یا بیاین😐

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
شمال همه کشاورز و باغ دارن  امسال عید رفته بودیم قشم و درگهان ک همه از ارزونیش حرف میزدن حتی ا ...

چرا انسانی فکر نمی‌کنیم؟ چرا آدمها رو به دسته های شمالی و تهرانی و شهرستانی و.... تقسیم کنیم؟ 

شما ببین توریست همه جا مزیت حساب میشه کی گفته خرج مردم شمال رو مثلا تهرانی ها میدن؟ این طرز فکر اشتباهه 

انسان آزاده و هرجا زیباست و لذت میبره میتونه بره 

اگه مثلا کیش نزدیک تهران بود شاید اونجا مثل شمال میشد