2777
2789
وای من عاشق بندرم.اون موقع هایی که از در خونه میای بیرون انگار وارد کوره شدی

چ تشبیه خوبی😃💖

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

مگه ما چند تا شمال داریم چند تا جنگل  و کوه پر از درخت داریم همه شهرهای ایران اکثرا کویری هستن .یه شماله و دریا و جنگلش اونم نرن؟ حتما خود شما شمالی هستید و کلی بارون و‌کوه پر از درخت و دریا دیدین سیر شدین ولی فکر کن یکی از یزد و اصفهان و مناطق گرم سیر ایران میاد شمال نمیدونی چه زوقی می‌کنه 🥰🥰🥰🥰 جاده های شمالم ارزوست

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم دلتون بخواد مسافر بیاد باعث رونق شهرتون میشه  تهرانی و شهرستانی نکنید همه ایرانی هستیم ...

جمله دومتون کاملا صحیحه همه جای ایران سرای من است 

هر کسی حق داره سفر کنه ب جاهایی ک دوس داره 

ولی جمله اولتون 

شمال اینجوری نیست ک بسته ب مسافر پول دراره

حرف زدنشو ببین.....😑😑😑 حالا انگار مسافرا چیکار میکنن برا طفلک شمالیا مسافرا تو چادر می ...

هیچ جای حرف من بی ادبی نبود، تمام شهرهای توریستی همه جای دنیا دنبال این هستن مسافر بیاد، فقط بحث پول نیست 

کدوم شهر؟ من که همه شهرهارو ندیدم ولی بیشتر اونایی که دیدم تمیز نبوده هم پر از زباله است هم جدول های ...

کدوم شهرا رفتین؟ فک کنم شهرداری ما خیلی خوبه چون اصن از این خبرا نیس😶

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
البته دوست عزیز اقتصاد اغلب شهرهای شمالی روی توریست برنامه ریزی شده و شکل گرفته 

تو همین تعطیلاتی که خیلی شلوغ شده ۸۰ درصد هتلا خالیه.مردم تو پارک وجاهای دیگه میخوابن غذاشونم که املت وسیب زمینیه.دقیقا چه کمکی به اقتصاد شده نمیدونم🤷🏻‍♀️

زمینهای کشاورزی رو تغییر کاربذی دادید ویلا فروختید حالا به کسانی که میانتو تعطیلات ویلا شون میگین نیاین ؟ 

دوم اینکه تو کشور خودمون هر جا دوست داریم میریم شما هم بفرما هر جا دوست دارید برای سفر 

تهران بالای ۱۲ میلیون جمعیتش شامل همه شهرهاست هیچکس هم نمیگه چرا اینجا زندگی میکنید 

کاش شهرستانها دست از نژاد پرستی بردارند

جمله دومتون کاملا صحیحه همه جای ایران سرای من است  هر کسی حق داره سفر کنه ب جاهایی ک دوس داره& ...

من اصلا نگفتم پول، گفتم رونق، درسته مردم ما هرجا برن آشغال میریزن و یه عده بی فرهنگ همه جا خرابکاری میکنن ولی اصل مسافر داشتن یک شهر نکته خیلی مثبتی هست از همه نظر 

خوب برو بگرد کیف کن.من که خانواده ام میان خیلی بهشون خوش میگذره

شوهرم سرکاره دیروقت میاد خودم با دوتا بچه سختمه تنها برم بیرون دختر کوچیکم شیطونه، شوهرم باید باشه. فعلا منتظرم شوهرم تایم کاریشو یه جوری تنظیم کنه بتونیم بریم اینور اونور

کدوم شهرا رفتین؟ فک کنم شهرداری ما خیلی خوبه چون اصن از این خبرا نیس😶

رشت، لاهیجان، لنگرود، ماسال، رودسر، آستارا، خلخال، رودبار، گرگان بندر ترکمن و...! شهرهای شمال همشون نزدیک به همه اسم خیلی هاش خاطرم نیست. البته که این شهرهایب که گفتم اونایی که بزرگترن فقط بالا شهرشون حداقل به لحاظ اصول شهرسازی خوبه اون نطری که گفتم کلی بود.

هزار تومن خرج نمیکنن بعد میان سر شمالیا منتم میزارن‌‌....😑 شبا توخیابونا چادر میزنن توماشین ...

از بس هتل ها گرونه 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن