2777
2789
شهر ما تمیزه ولی🥲

کدوم شهر؟ من که همه شهرهارو ندیدم ولی بیشتر اونایی که دیدم تمیز نبوده هم پر از زباله است هم جدول های خیابون شکسته و بدون رنگ، پیاده روها داغون و کج و معوج و کف هر تیکه اش موزاییک یه رنگ و هی گل و شُل و اینا! یه سیستم اب رَفت درست شهر نداره و بارون که میاد تا وندروز بعدش همه جا لجن میشه، خانه ها و کوچه ها نظم درستی ندارن و شهرداری همه جا انگار مجوز ساخت میده مثلا خونه ها ی یک کوچه اینطور نیست که مرتب یک سمت در به حیاط و یک سمت در به ساخت باشه انگار همینطوری پراکنده هرکس هرطور دلش میخواسته ساخته!  و همین چیزا دیگه! من همه جا نرفتم ولی هر شهرشمالی رفتم این مشکلات کم و زیاد بوده و منم کلا آدم طبیعتم برا همین زیاد شهر نمیرم.

خیلی هم دلتون بخواد مسافر بیاد باعث رونق شهرتون میشه  تهرانی و شهرستانی نکنید همه ایرانی هستیم ...

حرف زدنشو ببین.....😑😑😑

حالا انگار مسافرا چیکار میکنن برا طفلک شمالیا

مسافرا تو چادر میخوابن نون و تخم مرغشونو میخورن

خوبه انقد بی ادبانه حرف نزنید 👌👌👌👌😏

💕💕

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بیچاره اونی که قراره زباله ها رو جمع کنه 

من خودم هرجا میرم کیسه زباله و دستکش همراهم هست تا جایی که بتونم جمع میکنم 

خب حالا یه سریا بی فرهنگن میریزن 

ولی خیلیام اهمیت نمیدن میگن ب ماچه مگه ما ریختیم 

ولی اگه همه تمیز کنیم طبیعتمونو حال خودمونم خوب میشه و بیشتر لذت میبریم 

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
همین امروز تو شهر ما یه مسافر به یه مغازه دار گفت ما اگه نیایم شماها گشنگی میمیرین خلاصه دعوا شد مسا ...

چه خبرشونه. متاسفانه تو شهر ما هم اومدن چاقو کشی کردن. من موندم میان تفریح قمه کشی و چاقو کشیشون چیه

حتما بد فصلی میرین.مثلا تیر مردادش وحشتناکه.تو این ماه بهترین ابو هوا رو داره

کلا شرجیه و رطوبت داره این موقعم اومدیم

منم جایی ک رطوبت داره نمیتونم وایسم حالم بد میشه مخصوصا موهام بهم میچسبه پوستم گل مینداره 🤕واای خاطراتش یادم اومد واقعا از شمال خاطره خوبی ندارم 

تهران و جاهای زمستونی و سرد مثه اردبیل و بیشتر دوس دارم 

حسش خوبه  باید تو تهران زندگی کنی تا بفهمی زدن به جاده به قصد شمال یعنی چی    

ای کاش تهران بودم واقعا🥲

البته تهرانم‌ واسه پولدارا خوبه نه ما😂

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
حرف زدنشو ببین.....😑😑😑 حالا انگار مسافرا چیکار میکنن برا طفلک شمالیا تو چادر میخوابن ن ...

دقیقا بیشتریا کم خرج میرن 

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
نه همش خونه نشستم مثل زندانیا. هرچند وقت یه بار شاید یه خریدی برم    

اخیی بابا برو بگرد خوبه خوش میگذره 

تهرانم جاهای قشنگی داره 

البته من خونه موندنشو ب شمال ترجیح میدم 😂😂😜

من خودم هرجا میرم کیسه زباله و دستکش همراهم هست تا جایی که بتونم جمع میکنم  خب حالا یه سریا بی ...

آره دقیقا

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤