2777
2789
والا همش تهرانیا سرازیر میشن شمال منم رفتم تهران ببینم چه خبره هی میان شمال    

بنده خدا اگه خبری بود که ول نمیکردن بیان شمال.نه شوخی میکنم تهرانم جاهای قشنگی داره که بری بگردی خوش میگذره واقعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نک آبرود 

طبیعت 

ی ویلا که میتونی توش پارتی بگیری هیچکیم صداش در نیاد 

حجاب نداشته باشی 

جنگل 

هوای خوب 

جاده اش 

و دریاش 

دیگه؟ 

من ازمیر رفتم ولی عین شمال خوب نبود لامصب 

اوکی برین دوستان ولی زباله تو جنگل و کنار دریا و طبیعت نریزین  یه جاهایی آدم میبینه منظره خیلی ...

بیچاره اونی که قراره زباله ها رو جمع کنه 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

ما بندرعباسیم اینقد مسافر مساد سمت جنوب میرن قشم کیش هرمز لاوان خود بندر.. باید بپرسیم چرا دارین میاین؟؟ بالاخره ادم جاهایی میره ک براش تازگی و جذابیت داره.. و کلی هم ب ای مردم منطقه درآمد زایی داره

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
خیلی هم دلتون بخواد مسافر بیاد باعث رونق شهرتون میشه  تهرانی و شهرستانی نکنید همه ایرانی هستیم ...

مشکلی با مسافر ندارم فقط میخواستم بدونم که چی داره انقدر مردم میان😬

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
شمالو دوست دارم اما از رطوبتش متنفرم پس از شمالم متنفر میشم و هیچ وقت نمیتونم تحملش کنم خونه خالمم ا ...

حتما بد فصلی میرین.مثلا تیر مردادش وحشتناکه.تو این ماه بهترین ابو هوا رو داره

همین امروز تو شهر ما یه مسافر به یه مغازه دار گفت ما اگه نیایم شماها گشنگی میمیرین خلاصه دعوا شد مسافر چاقوشو در آورد مغازه دار شمالی پرید چاقوشو گرفت زد به مسافر متاسفانه فوت شد.من میگم وقتی میاین مسافرت بیاین حداقل دعوا درست نکنین چرتو پرت نگین