2777
2789
والا همش تهرانیا سرازیر میشن شمال منم رفتم تهران ببینم چه خبره هی میان شمال    

وای منم ارزومه تهران زندگی کنم ای کاش میگفتی منم بات میومدم😂

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شمالو دوست دارم اما از رطوبتش متنفرم پس از شمالم متنفر میشم و هیچ وقت نمیتونم تحملش کنم خونه خالمم اونجاس هر ۲ سال یبار شاید بریم ک برام مثه جهنمه

فک کنم فقط منم ک از شمال متنفرم 

با اینکه جنوبیم ولی شمالو دوست ندارم نمیدونم چرا😅 جزیره ها رو میدوستم . از شهرای دیگه هم شیرازو خیلی دوست دارم

از سال ۹۷ عضوم .کاربر خانمم ب اسم کاربریم و عکس گیر ندید کاراکتر مورد علاقمه تو سریال دوست داشتنیم😎 ...
جنگل داره و هوای تمیز:) ما شمال که میایم اصلا سمت هیچ شهری نمیریم چون پر از زباله و کثیفه حتی بافت ...

شهر ما تمیزه ولی🥲

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔

تاپیک جنجالی 😄

جنجال دوست داری ؟ 😄

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

اوکی برین دوستان ولی زباله تو جنگل و کنار دریا و طبیعت نریزین 

یه جاهایی آدم میبینه منظره خیلی عالی ولی پر نوار بهداشتی و پوست پفک و…. خدایی تو خونه هاتونم همینین !

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲