2777
2789
رشت، لاهیجان، لنگرود، ماسال، رودسر، آستارا، خلخال، رودبار، گرگان بندر ترکمن و...! شهرهای شمال همشون ...

ما این طرفا نیستیم اصن

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک کنم منظورمو بد گرفتین🙄 من فقط خواستم دلیل اومدنتونو ببینم گفتم شاید یه چیزی هست خبر ندارم نگفتم ...

عزیزم برای ما شمالی ها شمال عادی هستش،ولی مسافرها خیلی دوست دارن همنجوری که ما دوست داریم بریم جنوب یا جاهای دیدنی دیگه اونها هم همینجورین

عزیزم برای ما شمالی ها شمال عادی هستش،ولی مسافرها خیلی دوست دارن همنجوری که ما دوست داریم بریم جنوب ...

ولی نمیدونم چرا همش حس میکنم یه چیزی غیر از جنگل و دریا و ییلاق و... داره خبر ندارم😂

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
تو همین تعطیلاتی که خیلی شلوغ شده ۸۰ درصد هتلا خالیه.مردم تو پارک وجاهای دیگه میخوابن غذاشونم که امل ...

یه سر به سایت جاجیگا بزن 

ویلای شبی ۵۰۰ تومن الان ۲ تومن اجاره میشه 

هیچ کدوم هم خالی نیست ... مستند ببین خودت

چرا نیایم🥲

این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍
منم شمالم ولی اصلا دریا و جنگل زیاد نمیرم بااینکه خونمون تا دریا بیست دیقه راهه

منم قمم حرم و جمکران نمیرم 😑

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 
هزار تومن خرج نمیکنن بعد میان سر شمالیا منتم میزارن‌‌....😑 شبا توخیابونا چادر میزنن توماشین ...

یه سر به سایت جاجیگا بزن 

ویلای ۵۰۰ تومنی الان ۲ تومن اجاره داده شده 

یکی هم خالی نیست .... 

تو همین تعطیلاتی که خیلی شلوغ شده ۸۰ درصد هتلا خالیه.مردم تو پارک وجاهای دیگه میخوابن غذاشونم که امل ...

همینو بگو تازه بارون که اومده بود همین شمالیا دلشون به حال مسافرا سوخته بود تو باشگاه به اینا جا داده بودن که اونجا چادر بزنن حداقل