2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشکال نداره گلم دلم میگه درمورده عشقت هس فکر کنم قلبم پاگ هس اره؟

نمیدونم در مورد اون بوده یا نه، خواب دیدم جایی مثه قطبم همه جا برف و سفید و سرد اولش برام تازگی داشت و همه جا گشت و گذار کردم بعد نگاه کوه ها کردم دیدم همه‌جا سرد و برف حس یجای افسرده بهم داد شب بود رفتم لب دریا سوار کشتی شم‌ک برم جای دیگه یهو نگاه آسمون کردم دیدم ستاره ها پرنور و بزرگ خیلی خوشگل بودن درخشندگیشون از حد طبیعی خارج بود جوری که آدم به وجد میومد بعد سمت راست آسمون نگا کردم دیدم ستاره ها شکل ریسه لامپ های رنگی ک برای جشنا میذارن بخودشون گرفتن تو آسمون وخیلی قشنگ بودن من با حیرت بشون نگا میکردم بعد خواستم عکس بگیرم ازشون ک تصویر خودمو تو آسمون بین اون ستاره ها می‌دیدم ک میفتاد

نمیدونم در مورد اون بوده یا نه، خواب دیدم جایی مثه قطبم همه جا برف و سفید و سرد اولش برام تازگی داشت ...

دقیقا خاله من اردیبهشت ۷۳ این طور خواب دیده بود بعدش دوماه دیگه ازدواج کرد واقعا هم خوشبخت هس اون خواب نشان زندگیت بود ازدواج می کنی باعشق ات اگه کردی من رو تگ کن اینجا

دقیقا خاله من اردیبهشت ۷۳ این طور خواب دیده بود بعدش دوماه دیگه ازدواج کرد واقعا هم خوشبخت هس اون خو ...

چه جالب من متولد 73 هستم😃. خدا از دهنت بشنوه ولی با مخالفت سختی ک‌ خانوادم دارن چطور ممکنه 

توسل کن بع امام حسین زیارت عاشورا بخوان 

انقدر نذر و نیاز کردم😒 ما خیلی ساده همو دوس داریم و میخاییم ازدواج کنیم و بقیه چه سخت و پیچیدش کردن برامون، من خیلی صبوری کردم بازم دعا و توسل میکنم 

انقدر نذر و نیاز کردم😒 ما خیلی ساده همو دوس داریم و میخاییم ازدواج کنیم و بقیه چه سخت و پیچیدش کردن ...

آره نا امید نشوفقط یادت باشه چیزی زورکی از خدا نخواه خاطره دوستی بدی دارم با زور اون رابطه تمام شده رو از خدادخواستم باز ادامه دار شد اون رابطه اونیکی زجر کشید من بودم 

آره نا امید نشوفقط یادت باشه چیزی زورکی از خدا نخواه خاطره دوستی بدی دارم با زور اون رابطه تمام شده ...

واقعا حکمت خدارو نمیشه فهمید!! نمی‌دونم چرا دختری مثه من که همه ش سرش تو کتاب و درس بود باید عاشق کسی شه ک خانودش نمیذارن چرا خدا دلهارو عاشق می‌کنه درحالیکه قسمت هم نیستن؟!! منم موندم واقعا، مشکل اینه دل کندن بعد اینهمه سال و اینهمه علاقه واقعی خیلی خیلی خیلیییی سخت مثه جون کندن میمونه ، با هیچکس دیگه میلی ب ازدواج ندارم