2777
2789
عنوان

چرا تلاش هامون به نتیجه نمیرسه؟

137 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

خیلی برام سواله که چرا تلاش هام ب نتیجه نمیرسه 

میگن اگه میخواید ازدواج کنید خودتون تلاش کنید یکیو بدست بیارید 

خب منم در این راستا تلاش کردم خیلی از همین نی نی سایتی ها با روش هایی تونستن بدست بیارن منم حس مثبت انداختم و گفتم حتما منم میتونم 

اما دیگه خسته شدم ۴ سال تلاش کردم 

اما الان یجورایی دارم متوجه میشم تلاشم ب نتیجه نمیرسه 

نمیدونم هدف خدا چی بود ک من انقد تلاش کردم و زمان گذاشتم و دعا کردم اما هیچ 

اما تهش آدم میگه من تلاشم رو کردم 

ولی دلم میخواست نتیجه مثبت میداد 😔

هعیییی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دراین مورد مثلا چه جورتلاشی هایی کردی؟فقط انرژی مثبت فرستادی؟

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .

ازدواج تلاش نمی‌خواد😑 کی گفته میخواد؟ 

همین که برای رشد خودت وقت بذاری کافیه 

اصولا برای هر چیزی که اصرار کنی اون چیز ازت دور میشه احتمالا شما هم خیلی به ازدواج چسبیدی به خاطر همین موفق نشدی

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
دراین مورد مثلا چه جورتلاشی هایی کردی؟فقط انرژی مثبت فرستادی؟

تو این ۴ سال هم انرژی مثبت و ی سری خوندن کد 

و هم دعا و ختم و نمازهای حاجت مثل نماز جعفر طیار و نماز استغاثه و نماز شب 

و هم رفتم سمت خود طرف ک ب دلم نشسته بود 

ینی هم نوع تلاشی کردم 

ازدواج تلاش نمی‌خواد😑 کی گفته میخواد؟  همین که برای رشد خودت وقت بذاری کافیه  اصولا برا ...

من خیلیا رو دیدم خودشون تلاش کردن و بدست آوردن 

من یکم با بقیه فرق دارم من اول خودم باید خوشم بیاد از یکی 

ولی رو خودمم تلاش می‌کنم خودمم در جایگاه خوبی قرار دارم 

اما یک خلا رو احساس میکنم 

اگه دقت کرده باشید الان خیلیا خودشون تلاش میکنن مگه اینکه خواستگار سنتی بیاد 

ک من دوست ندارم اینجوری 

ولی بنظر من تلاش نکنید چون من به این نتیجه رسیدم خدا هرکار بخواد می‌کنه 

آره الان ب همین نتیجه رسیدم 

ولی اون موقع ها میگفتم حتما خدا میخواد منم ی تلاشی بکنم 

تو کتاب دعا نوشته دعا سه دسته اس یکی افرادی ک با دعا کردن باید ب خواسته خودشون برسن یکی افرادی ک چ دعا کنن چ دعا نکنن ب اون خواسته میرسن ی سری افراد هم هستن چ دعا کنن چ دعا نکنن نمیرسن

بعد من نمیدونم از کدوم دسته هام میگم نکنه از دسته اول باشم و باید حتما بخوام و دعا کنم و تلاش کنم

تو این ۴ سال هم انرژی مثبت و ی سری خوندن کد  و هم دعا و ختم و نمازهای حاجت مثل نماز جعفر طیار ...

باید کنار این حرفا پیشرفت هم میکردی مثلا توشغلت توتحصیلت یا یه مهارت الان بیشتر پسرها دنبال زن شاغلن 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
باید کنار این حرفا پیشرفت هم میکردی مثلا توشغلت توتحصیلت یا یه مهارت الان بیشتر پسرها دنبال زن شاغلن ...

فعلا شاغل نیستم 

اما دانشجو دکترام دانشگاه دولتی تهران

دیگه چقد پیشرفت کنم 😔

فعلا شاغل نیستم  اما دانشجو دکترام دانشگاه دولتی تهران دیگه چقد پیشرفت کنم 😔

الهی که همین امسال ازدواج کنی و حسابی خوشبخت بشی