2777
2789
عنوان

کی دروغ میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 26 پست
خوندم.یه امکان داره داداشه خونه مونده با دو.س.دخترش...یه امکانم هست گوشی مادره رو دوستت دستکاری کرده ...

داداششم شهرستان بود با اینا از یه شهر دیگ گفت داریم میریم ی جای دیگ یهو شب داداشش گفت اینجاست هنگ کردم خودمم چون این ۲تا توی ی ماشین بودن.

جای شکش اینه ک چرا اون گفت همدان این گفت قزوین

قانع کنندشم اینه ک همشون انتن نمیدادن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداششم شهرستان بود با اینا از یه شهر دیگ گفت داریم میریم ی جای دیگ یهو شب داداشش گفت اینجاست هنگ کر ...

الان شکت به چیه؟

بنظر من فاتحه ی رابطه ای که تو همچین مسایلی هم اعتماد بهش نداری همین اول باید بخونی و هم خودت هم طرف رو راحت کنی 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!
چه ربطی به جدی بودن قضیه اتون داره که میگی باید پیگیر باشم  من که حالم بد شد از کارایی که کردی ...

چرا 

😔 خسته شدم از این همه بی اعتمادی و حال بعد میخوام اگه ی بار ی حرکتی ازش دیدم جمع کنم از زندگیش برم خودمو بدبختش نکنم اشتباه؟ 

الان شکت به چیه؟ بنظر من فاتحه ی رابطه ای که تو همچین مسایلی هم اعتماد بهش نداری همین اول باید بخون ...

اخه قبلا ازش چیزی دیدم خودشم گفت چون دوست بودیم و مهم نبود ولی الان قضیه فرق میکنه ک پای خانوادها وسطه و قرار جدی بشه

چرا  😔 خسته شدم از این همه بی اعتمادی و حال بعد میخوام اگه ی بار ی حرکتی ازش دیدم جمع کنم از ...

وقتی بی اعتمادی تا این حد وجود داره بنظرم شک نکن این رابطه رو تموم کن بره 

مگه اینجوری میشه زندگی شروع کرد 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!
داداششم شهرستان بود با اینا از یه شهر دیگ گفت داریم میریم ی جای دیگ یهو شب داداشش گفت اینجاست هنگ کر ...

فعلا صبر کن...یهو یکاری میکنی بعد میبینی یجور دیگه بوده 

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

عزیزم این چیزا مساله ای نیس که آدم بخواد شک کنه ، اگر انقد به طرفت بی اعتمادی که تموم کن رابطه رو اگر نه که بیخیال شو چون اینجوری طرف مقابلو هم اذیت میکنی و دل زده میشه 

پایه ی اول هر رابطه ای صداقت و اعتماد هست 

عزیزم این چیزا مساله ای نیس که آدم بخواد شک کنه ، اگر انقد به طرفت بی اعتمادی که تموم کن رابطه رو اگ ...

چرت اتفاقا همین که شب جایی باشه ک ندونم کجاست پیشه کیه بنظرتون مهم نیست این موضوع ک شک کنم

خیلیییی ناراحتم و گیج شدم

چرت اتفاقا همین که شب جایی باشه ک ندونم کجاست پیشه کیه بنظرتون مهم نیست این موضوع ک شک کنم خیلیییی ...

اون به شما گفته کجاست و چیکار میکنه ، شمام هم باید بهش اعتماد کنید مگر اینکه قبلا کاری کرده که رسوا شده ( در کل زندگی با شک هیچ وقت نتیجه ی خوبی نداره ) 

عزیزم من تاپیک هاتو خوندم کلا از خیانت خیلی نوشتی ب نظرم الان ماجرا خیلی مسخره دارن دس ب سرت میکنن ب نظرم این رابطه ب جای خوبی ختم نمیشه خودت تمومش کن .چند ماه اول سخته ولی خب بعد خدای نکرده ازواج کنی ب طلاق ختم‌بشه این دردش بیشتره

عزیزم من تاپیک هاتو خوندم کلا از خیانت خیلی نوشتی ب نظرم الان ماجرا خیلی مسخره دارن دس ب سرت میکنن ب ...

ممنونم از توجهت .

ن عزیزم خداروشکر دروغ نگفت بود بنده خدا بهم و ثابت شد بهم ک مسافرته خودش با خانواده.

ولی از گذشته ای ک نوشتم شرایط اصلا خوب نبود حتی بدتر از این هم بوده ولی الان مثل این ک همچی داره درست میشه و این ک طرفمم درست داره میشه 

امیدم بخداست با کلی ترس