طرفم مسافرته با خانوادش امروز گفت داریم میریم از خونه داییش به سمت خونه مامان بزرگش که توی همدان.
دیشب هرچی زنگ میزنم گوشیش نمیگیره میگ در دسترس نیست ،زنگ زدم به داداشش گوشی اون گرفت تا حرف زدم دو س دخ ترش گوشیو جواب داد اول تعجب کردم ک این کیه چون زن نداره قطع کردم اس دادم گفتم اون کی بود؟ گفت خواب بودم
در صورتی که صداش اصلا خواب نبود.
باز تکرار کردم اون کی بود جواب داد رلشم دستش بنده خودش بفرمایید.
زنگ زدم دختره اول باهام دعوا گرفت گفتم چرا اینجوری میکنی گوشیو بده بهش کار دارم، در صورتی ک پیشش بود گفت ۵ دیقه دیگ زنگ بزن تا بیاد زنگ زدم جواب نداد تا چند مین بعد جواب داد گفتم کجایید شما گفت ما شهرستانیم گفتم گوشیو بده بهش، و این داستان ۲۰ مین ادامه داشت تا اخر خودش گوشیو برداشت گفتم کجایی گفت شهر خودمون (جایی ک ماهم هستیم و زندگی میکنیم) گفتم پس چرا اون میگ شهرستانیم ؟
گفت اونو ولش کن. گفتم داداشت کجاست (کسی ک من باهاش کار دارم) گفت اون با مامانم اینا شهرستانن ک انتن نمیده گفتم کجا گفت قزوین من هیچی نگفتم ک پس چرا ظهری پیشه هم دیگ بودین ب من گفت همدان میریم الان تو شهر خودمونی بعد میگی خانوادت و داداشت قزوینن.
گفتم پس زنگ بزنم ب مامانت پیشه اونه گفت اره زنگ بزن زدم اونم انتن نداشت
حالا الان صبح شده نصف شب یهو گوشی خودش خاموش شد هر دوتاش دیگه نگفت در دسترس نیست.
مامانشم هنوز انتن نداره
الان نمیدونم دروغ میگن یا اون با مامانشه و این برگشته شهرمون.
اگه هم راست میگن چرا دو س دخ ترش گفت شهرستانیم بعد ک من زنگ زدم چرا اینجوری کردن انقدر طول کشید تا حرف بزن باهام داداشش .
اگرم دروغ میگن نمیدونم مامانش چرا انتن نمیده مثل خودش
گیج شدم توروخدا ی نظر بدین از دیشب خواب ندارم
اگ مامانش زودتر وصل شد گوشیش زنگ بزنم ازش بپرسم که پیشه اونه یا صبر کنم خودش روشن کنه اخه ۲روز پیشم از مامانش پرسیدم کجاست و گاهی پیام میده بهم ولی در کل زشت نیست؟
درکم کنید بهتون نیاز دارم