2777
2789
عنوان

کی دروغ میگه

194 بازدید | 26 پست

طرفم مسافرته با خانوادش امروز گفت داریم میریم از خونه داییش به سمت خونه مامان بزرگش که توی همدان.

دیشب هرچی زنگ میزنم گوشیش نمیگیره میگ در دسترس نیست ،زنگ زدم به داداشش گوشی اون گرفت تا حرف زدم دو س دخ ترش گوشیو جواب داد اول تعجب کردم ک این کیه چون زن نداره قطع کردم اس دادم گفتم اون کی بود؟ گفت خواب بودم

در صورتی که صداش اصلا خواب نبود.

باز تکرار کردم اون کی بود جواب داد رلشم دستش بنده خودش بفرمایید.

زنگ زدم دختره اول باهام دعوا گرفت گفتم چرا اینجوری میکنی گوشیو بده بهش کار دارم، در صورتی ک پیشش بود گفت ۵ دیقه دیگ زنگ بزن تا بیاد زنگ زدم جواب نداد تا چند مین بعد جواب داد گفتم کجایید شما گفت ما شهرستانیم گفتم گوشیو بده بهش، و این داستان ۲۰ مین ادامه داشت تا اخر خودش گوشیو برداشت گفتم کجایی گفت شهر خودمون (جایی ک ماهم هستیم و زندگی میکنیم) گفتم پس چرا اون میگ شهرستانیم ؟

گفت اونو ولش کن. گفتم داداشت کجاست (کسی ک من باهاش کار دارم) گفت اون با مامانم اینا شهرستانن ک انتن نمیده گفتم کجا گفت قزوین من هیچی نگفتم ک پس چرا ظهری پیشه هم دیگ بودین ب من گفت همدان میریم الان تو شهر خودمونی بعد میگی خانوادت و داداشت قزوینن.

گفتم پس زنگ بزنم ب مامانت پیشه اونه گفت اره زنگ بزن زدم اونم انتن نداشت

حالا الان صبح شده نصف شب یهو گوشی خودش خاموش شد هر دوتاش دیگه نگفت در دسترس نیست.

مامانشم هنوز انتن نداره

الان نمیدونم دروغ میگن یا اون با مامانشه و این برگشته شهرمون.

اگه هم راست میگن چرا دو س دخ ترش گفت شهرستانیم بعد ک من زنگ زدم چرا اینجوری کردن انقدر طول کشید تا حرف بزن باهام داداشش .

اگرم دروغ میگن نمیدونم مامانش چرا انتن نمیده مثل خودش 

گیج شدم توروخدا ی نظر بدین از دیشب خواب ندارم

اگ مامانش زودتر وصل شد گوشیش زنگ بزنم ازش بپرسم که پیشه اونه یا صبر کنم خودش روشن کنه اخه ۲روز پیشم از مامانش پرسیدم کجاست و گاهی پیام میده بهم ولی در کل زشت نیست؟

درکم کنید بهتون نیاز دارم

خودت کوچیک نکن رهاش کن

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیگیریم دلیل داره . چون قضیه ی عمر زندگیم وسطه باید بدونم کجا وایسادم

صبرکن خود طرف بهت بگه....... هی زنگ زدن چه معنی میده...... تو رو بخواد خودش زنگ میزنه........ دنبالش دوییدن چه معنی میده هی به همه زنگ میزنی خودت کوچیک میکنی 

خوندم.یه امکان داره داداشه خونه مونده با دو.س.دخترش...یه امکانم هست گوشی مادره رو دوستت دستکاری کرده باشه....یه امکانم هست ک دوستت و مادرش اینا رفتن واقعا شهرستان....پس صبور باش و عجله نکن بلاخره با خودش چهارتا عکس میاره....

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

بله میدونم ولی مجبورم 

رک بهت میگم اگر ازالان اینقدر به یک نفر اعتماد نداری ک‌حرفای سادش رو باور کنی و مجبوری امارش رو از خانوادش بگیری باهاش وارد زندکی نشو 

باکسی زندگیت رو شروع کن ک حداقل برای بدیهیات بهش اعتمادی داشته باشی و ته دلت قرص باشع

اره ممنون میشم 

خیلی خودت رو بی ارزش کردی . اون حتی وسط صد تا دخترم باشه بخواد بپیچونه میپیچونه تو هم نمیتونی اثبات کنی . با کاراگاه بازی هم فقط از چشم همه میوفتی و میشی سوژه خنده همشون . وقتی درست بهت نمیگه کجاست و ...یعنی نمیخواد بگه تهشم یه دروغ میگه که تو هم قبولش میکنی . از دیشب تا الانم مدتی نگذشته که این همه پیگیری کردی توقع نکن دایم با تو باشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام