2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من استرس داشتم یهو دردش از کمرم شروع شد الان رفته تو پاهام . خوابم نمی بره از پا درد . شما چیکار کرد ...

کاری نمیکنم چون معمولا ماساژم بدی فایده نداره

اب نمیزدم یه مدت بعد شدتش کم میشد والا عادت کردم کاری نمیکنم بازم بزن نت شاید چیزی اورد 

خودش برطرف میشه ازدمنوش استفاده کنین... بابونه. اویشن نازک

آره دارو گیاهی واسه استرسم می خورم . دیروز ۲۴ ای استرس داشتم فکر کنم دچار تنش عضلانی بدن شدم . اولش دستام بود . هی رفت پایین رسید به پا 

با سلام

درد مزمن یا سندرم درد مزمن  نوعی از انواع درد است که با عناوین دیگری از قبیل درد سوزشی کند، درد مبهم، درد ضربان دار و درد تهوع‌آور نیز شناخته می‌شود. این درد می تواند مشکلات جسمی و روانشناختی زیادی برای کسانی که آن را تجربه می کند، ایجاد کند.

چنانچه بارها شنیده اید بخش زیادی از این دردها منشا روانی دارند و شناسایی این عوامل می تواند کمک زیادی به بهبود آن ها نماید.

این پژوهش توسط جمعی از محققان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام می شود و همکاری شما عزیزان می تواند کمک بزرگی در جهت پیش برد کار نماید.

لطفا چنانچه مدتی است که ابا ین نوع درد دست به گریبان هستید، با تکمیل این پرسشنامه ما را یاری کنید.

به پاس قدردانی از همکاری شما درصورت تمایل پکیج مدیریت استرس برایتان ارسال خواهد شد. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecXfoBxCxK-I7E_3T-Gc7khPHWYaF1P2xcXNVEodru7K_tNQ/viewform?usp=sf_link