2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 48 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

5

عزیزم 😕 خیلی سخته میدونم

بعد جدایی بچه با توعه 

🐣ی افسانه هست که میـگه:شاید عشق همون حسیـه که قـ♥لبهاتونو با هم عوض میکنید، بیقرار میشین برای همینه که بدون هم حس بدی دارین چون بدن میخواد قـ❤لب اصلیش کنارش باشه...به نظرم این قشنگترین تعریفِ عشقه🐣دوسـℒℴνℯـت دارمـــــ🐣دوریم از هم ولی من چطوری میفهمم تو دلت چی میگذره انگار ی طناب از قـ❤لبت به قـ❤لبم وصله...دوسش دارم میدونی چرا؟ چون وقتی ناراحتش میکنم،خودم بیشتر ناراحت میشم،وقتی ازش دور میشم خودم بیشتر احساس تنهایی میکنم.وقتی دلتنگشم دنیای خودم تاریکتر میشه نمیدونم چجوری امد وسط زندگیم،اما شد،تموم وجودِ من❤🐣 دوست داشتن اینکه وقتی میدونه رو چیزی حساسی یا از کاری بدت میاد حواسش هست که ناراحتت نکنه...🐣goftino.com/c/EcZL9x                                                                                                                                  
خدا ازشون نگذره  باور می کنی خواهر های 60ساله ی من تو این سال قایمکی پدرشون با مادر خدابیامرز ...

خدا میدونه تو دل اینا چی میگذره 

ولی هرچی هست خیلی سخته واسه اون مادر و فرزند 

خیلی سخته 

خدا ازشون نگذره  باور می کنی خواهر های 60ساله ی من تو این سال قایمکی پدرشون با مادر خدابیامرز ...

اره من الان دارم میبینم که میشه.چراحصانتش بامنه تا7سال ولی میدونم که خونه پدر من نباشه فعلا بهتره شرایط خونه پدرم خوب نیس .

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
خدا میدونه تو دل اینا چی میگذره  ولی هرچی هست خیلی سخته واسه اون مادر و فرزند  خیلی سخته ...

داداش کینه ایم هرگز نخواست مثل خواهر هام بیاد و مادرم رو ببینه و بفهمه مادرم چرا جدا شده پدرش چه شرطی پیش پای مادرم برای دیدن بچه هاش گذاشته؟ مادرم حسرت دیدن پسرش رو به گور برد پیش زن  داداشم که خانم برادر تنی ام هست گفته بود کاش می تونستم رو بند بزنم و تو لباس گدا می رفتم پسرم رو می دیدم 

پدر خواهر هام بهش گفته بود اگه میخوای بذارم  بچه هات  رو ببینی  باید بعد طلاق با هام رابطه داشته باشی.خواهر م میگه بچه بودیم کلی ما رو از مادرمون و خانواده اش ترسونده بود

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

اوایل تا دوماه نزاشت ببینم بچرو که مجبوربشم مهریه مو ببخشم  تااینکه یه تومن دادگاه جریمش کرد .بعد یه هفته اوردش پیشم باز نمیومد تحویلش بگیره .میگفت من جایی ندارم که برامهریه بارش سبک بشه قاضی فک کنه چیزی نداره که حتی بچشو ببره.وازینورم تهدید میکرد یه مو ازسر بچه کم شه شکایت میکنم وبد بختت میکنم.منم دیگه تصمیم گرفتم فعلا بچه رو نبینم چون دیدم اینجوری به بچه هم خیلی فشار میاد .بهش گفته بود وقتی رفتی اونجا حرفای بد بگی وبزنی وفلان .بچم خیلی تو فشار بود میگفت مامان من چیکارکنم بابا گفته این کارارو بکن.یامیگفت اگه حرف بد نگم بهت دعوام میکنه

اوایل تا دوماه نزاشت ببینم بچرو که مجبوربشم مهریه مو ببخشم  تااینکه یه تومن دادگاه جریمش کرد .ب ...

الهی بمیرم  

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
اگر اشکال نداره میشه بگی علتش چی بود؟ یعنی در چه حد بود. شاید بشه ‌بل مشاوره یا همفکری حلش کردو طلاق ...

هفت سال خیانت و بددلی شدید و خسیسی و بد دهنی و کتک رو تحمل کردم اما دیگه نتونستم .دیدم جدایی من برابچم بده اره خیلی هم بده ولی دیدن هرروز دعواهای ما بدتر بود براش .خییییلی برام دعا کنین امشب دیگه نتونستم بغضمو نگه دارم 

داداش کینه ایم هرگز نخواست مثل خواهر هام بیاد و مادرم رو ببینه و بفهمه مادرم چرا جدا شده پدرش چه شرط ...

ینی فک کن این عوصی هم یه همچین ادمیه. میفهمم چی میگی کاملا.

هفت سال خیانت و بددلی شدید و خسیسی و بد دهنی و کتک رو تحمل کردم اما دیگه نتونستم .دیدم جدایی من براب ...

خدا بهت صبر بده. اینجوری که گفتی فکر نکنم راهی برای بازگشت داشته باشه اما چرا میخوای خودتواز بچت دریغ کنی؟؟ و اونو از خودت.

حالا که نمیاریش هم حداقل هفته ای یکی دو بار ببینش و بهش محبت کن. نزار فراموشت کنه.

بعدها بزرگ میشه میگه مامانم منو  ول کرد. 

داداش کینه ایم هرگز نخواست مثل خواهر هام بیاد و مادرم رو ببینه و بفهمه مادرم چرا جدا شده پدرش چه شرط ...

چی بگم آبجی 

تعجب می‌کنم چرا اینقدر بعضیا بی احساس و سنگدل ن 

رحم و مروت تو جیبشون پیدا نمیشه

خدا بهت صبر بده. اینجوری که گفتی فکر نکنم راهی برای بازگشت داشته باشه اما چرا میخوای خودتواز بچت دری ...

وقتی میاد پیشم باز بچه رو تحویل نمیگیره ازینورم تهدید میکنه که اگه کاری بشه وای به حالت .واقعا موندم چه کنم ازدست این اشغال