2777
2789

با شرکت تو اجتماعات و قبول مسئولیت و انجام اونها حس توانایی و دوست داشتن خودت بهت دست میده

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم.عزت نفس یعنی بگی من عاشق خودمم و چون عاشق خودمم،بقیه رو هم دوست دارم..در کل یعنی عشق به خودت.اعتماد به نفس به مهارت هات ربط داره بیشتر..مثلا یه نفر که خوی بلده تو جمع حرف بزنه،علاوه بر عزت نفسی که داره و خودشو حقیر نمیبینه،چون خوب بلده حرف بزنه اعتماد به نفس داره.اعتماد به نفس بدون عزت نفس،به نظر من که نمیشه..پس.برای تقویت عزت نفست اول تلاش کن.یه بسته هست که خیلی به درد من خورد."بهترین نسخه خودت باش"از داداش رضا.توی نت سرچ کن.بسته الکترونیکی هست و البته پولی.ولی عالیه.مثلا خیلی راحت توضیح داده که ابعاد مختلفی داره عزت نفس..مثل اهمیت دادن به حرف مردم،بت ساختن از یه آدم خاص،دوست نداشتن خود یا ظاهر خودمون،نبخشیدن خودمون و...باید تو هر کدوم کار کنی..برای اعتماد به نفس هم میتونی مهارت های جدید یاد بگیری.مثلا فکر کن میری باشگاه(اونم نه برای اینکه از هیکلت بدت میاد،برا سلامتی یا ورزشکار شدن و..)بعد میبینی همه ورزشکارن..اینجا نباید خجالت بکشی..اونا هم مثل خودت بودن..بعد که یه مدت ورزش کنی و یاد بگیری اعتماد به نفست بالا میره..حالا با توجه به اینکه گفتم عزت نفس چند تا بخش داره،به نظر خودت کجا میلنگی؟اگر دوست داشتی میتونی بگی،اگه بتونم کمکت میکنم

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
سلام عزیزم.عزت نفس یعنی بگی من عاشق خودمم و چون عاشق خودمم،بقیه رو هم دوست دارم..در کل یعنی عشق به خ ...

ببین من دائم دارم خودم مقایسه میکنم با بقیه....از هیچیم راضی نیستم کلا حالم بده....خیلی منفی نگرم هیچ وقت از زندگیم راضی نبودم از چهرم از هیکلم درسم کارم خانوادم

ببین من دائم دارم خودم مقایسه میکنم با بقیه....از هیچیم راضی نیستم کلا حالم بده....خیلی منفی نگرم هی ...

خب خیلی بحثش مفصله..ولی در اصل اول باید رو عزت نفستون کار کنید..اون کتابی که معرفی کردم میتونید تهیه کنید و بخونید خیلی خوبه..اینم لینکش

https://dadashreza.com/shop/self-esteem/

درسته پولیه ولی اگر واقعا دارید اذیت میشید بابت این مسائل،به نظر من می ارزه.اگر خودتون هم اراده کنید و کار کنید روش،خیلی نتایج عالی داره.در کنارش یه راهکار پیشنهادی که دارم..۲۱روز جلو آینه چند دقیقه با خودتون حرف بزنید.اون قسمت هایی از بدن که فکر می‌کنید ایراد داره تحسین کنید..و واقعا تحسین کنید که اینا رو خدا درست کرده اما آدما طبق سلایق و مد،معیار های خودشونو میسازن. وگرنه هرچی خدا ساخته خوشگله.همه آدما عیب دارن..همه مشکل دارن.یکی باهوشه شغل نداره،یکی پول داره سلامتی نداره،زن داره بچه نداره،خونه داره زن نداره،زن داره خونه نداره،بچه داره ولی بچه مریضه ،خلاصه...خدا زندکی مارو جوری جلو میبره که رشد کنیم.هر کس یه جور رشد می‌کنه.یکی خانواده خوب داره برای رشدش ولی یکی اگر خانوادش خوب باشن دیگه رشد نمیکنه..باید خانواده معمولی تر داشته باشه..پس مهم نیست که کی چی داره،مهم اینه که آیا تصمیم داره رشد کنه یا نه..به کار های خوبی که کردین و تصمیمات خوبی که گرفتین فکر کنید و خدارو شکر کنید.به مشکلاتی که داشتید و با تلاش حل کردین فکر کنید..خودتونو دوست بدارید..اون تمرین آینه خیلی خوبه..خودتونو بغل کنید و بابت مقاومت های زندگیتون به خودتون افتخار کنید..حرف زیاده ولی بازم اون کتاب خیلی کاربردیه🙂☘

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸

عزت نفس مهمتر از اعتماد به نفسه

بنظرم حتما این ویدئو یوتیوب رو ببین

50 روش افزایش عزت نفس رو یاد داده که چند تاشم بکار ببندی مثل من نتیجه می گیری

https://youtu.be/uxmiq4ZThdk

حاشیه هم نمیره و سریع میره سر راهکارها

توی گوگل هم سرچ کنی ( عزت نفس نوروزی آکادمی ) برات میاره

اینم کانال تلگرامشه

https://t.me/norouzi_academy