2777
2789
عنوان

شامپو سان سیلک... گیسو کمندا بیاین

5508 بازدید | 12 پست

خانوما من موهام نازک و کم حجم و وز شده، رنگ شده هم نیستش، میخوام لخت و صاف و نرم بشه چه رنگی از شامپو سانسیلک بخرم؟

پیلہ ات را بگشا ، تــو بـہ اندازه پروانــہ شدن زیبایے❤💕👯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوروبر ۱۰۰ تومنه

توروخدا ۱۰۰ تومنه 

من کلا شامپو سان سیلک استفاده میکنم هم نرم کننده اش اصلا تابحال قیمتش و نپرسیده بودم 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
من استم سل بدون سولفات استفاده میکنم راضیم  رنگ بنفش

منم تعریفش زیاد شنیدم تازه گرفتم با ماسک موش هنوز استفاده نکردم

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
شما نرم کننده لیطفه طلایی بزن. موهات ابریشمی میشه.

اوه برا من که اصلا خوب نبود افتضاح فقط همون تو حموم خوبه تا وقتی موها نم داره بعدش عین سیم ظرفشویی..

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪

میخوای موهات جون بگیره باید شامپو بدون سولفات بز نی

سان سیلک کلا یه شامپو خیلی معمولی . انتظار خاصی ازش نداشته باش

استم سل رو استفاده کن من دوستم رفت دکتر بهش داد خودمم تازه گرفتم ولی استفاده نکردم اما بقیه خیلی راضی بودن

من سان سیلک قرمز زمستون خریده بودم ۲۴تومن.

منم فکر میکردم هول حوش ۴۰ تومن باشه

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
2790
2778
2791
2779
2792