2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی دوران بلوغ بیشتر از قیافه اخلاقه که باعث میشه خودتو زشت ببینی

به شدت به این اهمیت میدی که توی جمع بدرخشی همه بگن وای فلانی چه خوشکله

ولی بعد از بلوغ این اخلاق از بین میره و خیلی کم میشه

مگر اینکه توی دوران بلوغ ادنقدر به خودت اصرار کنی و بقبولونی که زشتی که دیگه این حس دست از سرت برنداره

سیستم ذهن آدم اینجوریه که یه مشکل کوچیک اگر خیلی بهش فکر کنی جوری بولد میکنه که انگار هیچ مشکلی بالاتر از این نیست درحالیکه وقتی یه آدم نرمال شمارو از بین ببینه به نظرش زشت نیای مگر اینکه ادم احمقی باشه

من الان تو دوران بلوغم خییییلی تغییر کردم خیلی زشت شدم خیلی کرم و .... استفاده کردم و دارم میکنم تا جوش های دوران بلوغم کم شه اگر کرمی یا ماسک یا... میشناسید که جوش هام گم شه معرفی کنید بینی قلمی و خوشگلم احساس میکنم بزرگ شده

من دقیقا الان همین حالت رو دارم 

باید سعی کنی کنارش بذاری 

برای اینکه بتونی کنارش بذاری باید یه سری چیزای دیگه رو واسه خودت مهم کنی

دوران بلوغ واسه همه یا حداقل خیلیا این شرایط وجود داره خب؟ و برطرف میشه ولی اگر مرتب به خودت بقبولونی که زشتی این حس دیگه نمیره و باهات میمونه کم یا بیش

اول به من بگو هدفت چیه

توی ۲۵ سالگی خودتو کجا میبینی

باید سعی کنی کنارش بذاری  برای اینکه بتونی کنارش بذاری باید یه سری چیزای دیگه رو واسه خودت مهم ...

یعنی منظورتون اینه ک در دوران بلوغ به قیافه اهمیت ندیم خودش درست میشه فقط به فکر درس باشیم؟

یعنی منظورتون اینه ک در دوران بلوغ به قیافه اهمیت ندیم خودش درست میشه فقط به فکر درس باشیم؟

اره درست میشه

درس یکی از هدفاس یکی دیگه ش همین اخلاقه

مثلا یه مورد دیگه که میتونه کمک کنه بهتون هم توی دوران بلوغ و اینده ورزشه اثر ورزش روی پوست و مو و اندام جوریه که واقعا باید انجامش بدی تا بفهمی

یه مورد دیگه کشف استعدادته

یاد گرفتن یه زبان خارجی

ایجاد یه تفریح خاص خودت که باهاش بتونی ذهنتو آروم کنی

یاد گرفتن یه هنر خاص هرچی دوست داری از عکاسی و ادیت با گوشی و دوربین بگیر تا هرچی که دوست داری

همش درس نیست اینارو پیگیری کن

باور کن که توی ۲۰ سالگیت که چهرتم خوب شده یه ادم کاملا خوب و ایده ال میشی 😊

اره درست میشه درس یکی از هدفاس یکی دیگه ش همین اخلاقه مثلا یه مورد دیگه که میتونه کمک کنه بهتون هم ...

😂💗 اتفاقا من هم ورزش میکنم هم زبان خارجه یاد میگیرم ممنون ازت🤝🏻

من الان تو دوران بلوغم خییییلی تغییر کردم خیلی زشت شدم خیلی کرم و .... استفاده کردم و دارم میکنم تا ...

منم تو دوران بلوغم ولی ب نظرم خـوشگل هم هستم😍😂خیلی ب قیافه ام فکر نمیکنم بیشتر سعی دارم ب هدف هام برسم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خیلی حس خوبیه😍