2777
2789
عنوان

شوهرم

395 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها، بچه ها شما حاضرین توی خونه پدرشوهر که شیش ماه از سال میان اونجا پیش شما زندگی کنید یا سختی مستاجری رو تااخر تحمل کنید. من شوهرم میگه بمونیم اونجا کوچیکه یک خوابس بدنقشس میگه بمونیم اینجا تا پدرم خونه بخره منم گفتم نه نمیتونم گفت پس مستاجری و تمام حتی پدرم خونه بزرگ هم بخره دیگه نمیریم اونجا چیکار کنم به نظرتون خب من شیش ماه سختمه با خونواده شوهرم زندگی کنم آدم معذب میشی بعدم بچه کوچیک دارن تموم وسایلمو خراب میکنه هرچند شوهرم میگه ما اومدیم اینجا اونا نمیان شیش ماه بمونن فوقش سه چهار روز بمونن و برن شیش ماه خونن شیش ماه ویلا شما بودین چکار میکردین

خیلی اعصابم خرابه درضمن بگم من مشهد زندگی میکنم و اگر بخوام خونه خوب اجاره کنم باید برم حومه شهر داخل خود شهر خیلی گرونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم میرم مستاجری

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼
من باشم میرم مستاجری

منم میگم میگه اونجوری خیلی عقب میوفتیم اگر بریم مستاجری ولی خدایی سختمه خب اول خودشم میگفت نمیمونم اونجا یه مدته اومدم ماموریت نمیدونم چش شده میگه بریم اونجا زندگی کنیم اونم مادرش که هرروز تیکه میندازه بهم سه تا خواهر داره یکی دانشجو یکی دبیرستان یکیم 4ساله اون کوچیکه میدونم تموم وسایلمو خراب میکنه

اگ وسعتون میرسه برین خونه اجاره کنین اگ ن بیخیال بشین بخودتون فشار نیارین

اگ مشکلی ندارین برین یمدت تا پدرشوهرت خونه بخره تاانموقع هم ازخر شیطون پایین میاد بالاخره هزینش کم میشه توجه نکن ب حرفاش  

هرجی مستقل بشی بهتره 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

منم میگم میگه اونجوری خیلی عقب میوفتیم اگر بریم مستاجری ولی خدایی سختمه خب اول خودشم میگفت نمیمونم ا ...

به شوهرت بگو 

من به امید پدر تو شوهر نکردم که برات خونه بخره

و حاضر نیستم‌ارامش و‌جوونیم رو صرف کنم بینم پدرت عشقش می کشه برا تو‌خونه بخره یانه

این همه ادم مستاجره منم روش

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼
تااخر عمر میرین مستاجری؟ چون گفت دیگه بابامم خونه بخره بزرگ نمیریم اونجا☹️

میره خوبم میره

اگ وسعتون میرسه برین خونه اجاره کنین اگ ن بیخیال بشین بخودتون فشار نیارین اگ مشکلی ندارین برین یمدت ...

خب من برم اونجا شیش ماه از سالو پدرشوهرم اینا میان خونه ما زندگی میکنن بعدم بچه کوچیک دارن تموم وسایلمو میزنه داغون میکنه خیییلی کوچیکه اتاق خوابش تختمو بزارم دیگه پر میشه یدونه کمد داره

مستأجری رو ترجیح میدم، استقلال خیلی خوبه. اونجا همیشه خونه اوناست و اختیار دارش هستن، در واقع شما مهمونی اونجا

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

من جا تو بودم مستاجر را انتخاب میکردم چون واقعا تحمل میخواد با خانواده شوهر زندگی کنی ...

البته بستگی به خانواده شوهرت هم داره که ادمای خوبی هستن یا نه منکه یک روز که میان خونم‌مهمونی تا برن روانی میشم از کاراشون چه برسه بخوام زندگی کنم 

تااخر عمر میرین مستاجری؟ چون گفت دیگه بابامم خونه بخره بزرگ نمیریم اونجا☹️

خب بگه، مطمئن باشه بعدا باباش خونه بخره حرفشو یادش میره

اگه فقط پدر و مادرش بودن یه چیزی ولی میگی سه تا خواهر داره، تو یه خونه کوچیک با یه اتاق خواب به مشکل میخورین