2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 31 پست
خب من برم اونجا شیش ماه از سالو پدرشوهرم اینا میان خونه ما زندگی میکنن بعدم بچه کوچیک دارن تموم وسای ...

برو یجا دیگه 

شوهرت توانایی خونه اجاره کردن داره یانه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستاجری و تامام

نو که میاد به بازار کهنه میشه پشت خطی    میشه تماس بی پاسخ   میشه عه  مگه زنگ زدی؟؟؟میشه الان جایم خودم زنگ میزنم  میشه مشترک مورد نظر شما دستگاهش خاموشه  ولی خودش بدجور روشنه !!!😔😔   زندگیم فدای لبخند های پسرم 😁😁 پسرم به امید روزی زنده ام  که بزرگشی و پشتم باشی   عزیز دلم  😘😘😘

من بودم تا آخر عمر مستأجری رو انتخاب میکردم تا اینکه حتی برا یه روز آرامش رو از خودم وخونم صلب کنم،

سه سال با پدر شوهر مادر شوهر زندگی کردم که بت میگم

و چهار ساله که حسرت اون سه سال رو میخورم که حروم کردم

من باشم میرم مستاجری بعدم شوهرت دروغ میگه اگه باباش خونه بزرگ بخره با کله میره که فقط از مستاجری نجات پیدا کنه الان میخواد تورو اینجوری راضی کنه

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

من جا تو بودم مستاجر را انتخاب میکردم چون واقعا تحمل میخواد با خانواده شوهر زندگی کنی ... البته بست ...

پدرشوهرم خوبه خداییش رو باید بگی ولی مادرشوهرم و خواهراش هی تیکه و متلک میندازن حرصم میدن تا لباسای منو شوهرمو میپوشن الان

خب بگه، مطمئن باشه بعدا باباش خونه بخره حرفشو یادش میره اگه فقط پدر و مادرش بودن یه چیزی ولی میگی س ...

به خدا اونم که یه خواهرش 4سالشه دوتا خواهرش یکی دانشجو یکی دبیرستان 

برو یجا دیگه  شوهرت توانایی خونه اجاره کردن داره یانه

خوبه فعلا فقط شوهرم کار میکنه ولی درآینده خودمم کار میکنم الان اگر اجاره خونم بدیم ماهی یکو خوردی میمونه برامون

چرا پدرشوهرت ۶ ماه اونجاست؟ یعنی خونه اوناست؟اوناهم زندگی میکنند؟

آره کارشون جوریه که شیش ماه میرن اطراف مشهد باغ و ویلا دارن به باغ و اینا میرسن شیش ماه بیکاریشون میان خونه مشهدشون

خوبه فعلا فقط شوهرم کار میکنه ولی درآینده خودمم کار میکنم الان اگر اجاره خونم بدیم ماهی یکو خوردی می ...

عزیزم میخوای شوهرت تنبل نشه بی مسئولیت بار نیاد خسیس نکنی خواهشااااا توخرج خونه هیچ کمکی ب مرد نکن دوروز دیگه توسزخودت میزنی 

اگ میری سرکار براخودت بری پس انداز کنی خوبه ولی اگ باهدف کمک خرجی میری ازمن میشنوی شوهرتو خراب میکنی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

پدرشوهرم خوبه خداییش رو باید بگی ولی مادرشوهرم و خواهراش هی تیکه و متلک میندازن حرصم میدن تا لباسای ...

وااا اگه اینجوریه که واقعا مستاجری بهتره به نظرم خرجش بیشتره اما اوقات شیرین داری ...

من که همون اول داشتن میگفتن بیاید طبقه بالا خونه ما اما با شناختی که داشتم قبول نکردم الان اجاره میدیم اما زندگیمون شیرینه 

وااا اگه اینجوریه که واقعا مستاجری بهتره به نظرم خرجش بیشتره اما اوقات شیرین داری ... من که همون او ...

والا اگر خونه هم بخرن قراره دوطبقه بخرن و ما بریم طبقه بالاش