2777
2789
خستمه خیلی خیلی از بس تلاش کردم خودمو ثابت کنم به این و ا ن خسته شدم خسته شدم از بس مطابق میل دیگر ...

ولش کن گور بابای دیدگاه بقیه

فقط تو زندگیت سعی کن خدارو راضی کنی   چون خدا فقط یه نفره ولی مردم هزاران نفرن  راضی نگه داشتن یه نفر خیلی راحتتر از راضی نگه داشتن هزاران آدمه

.

هیچ انگیزه ای ندارم . کل زندگیم شده صبح برو سرکار تا عصر بعدم بیام خونه هیچی به هیچی. دچار پوچی و افسردگی شدم. تنهام ولی نمیخوام ازدواج کنم از مردا بدم میاد. 

فقط دارم می‌گذرونم ... 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحتم دیشب خیلی خودمو کنترل کردم به شوهرم چیزی نگم‌که دعوامون نشه

زنگ زدم مادر شوهرم عیدو تبریک بگم ده تا تیکه انداخت

به شوهرم بگم میگه باز شروع کردی نگم ناراحتم جواب بدم بهشون شوهرم دعوام میکنه زنگ نزنم بهشون ناراحت میشن شکایتمو به شوهرم میکنن دوباره دعوامون میشه

هی نفسی میاد و میگاد🙃

دلم بچه میخواد خیلیییی ولی هنوز بچه دار نشدم امروز دیدم تو نماز عید فطر یکی از دوستام که کلی وقت بعد ...

پیش خدا کاری نداره.... شما هم برای منم دعا کنید خدا بهم بچه بده

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن