2777
2789
دلم خیلی گرفته  غصه‌تو دلمه انگار  ازخودم بدم میاد. دلم مسافرت میخاد. از وضعیت اقتص ...

عین من😑

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم بچه میخواد خیلیییی ولی هنوز بچه دار نشدم امروز دیدم تو نماز عید فطر یکی از دوستام که کلی وقت بعد از من ازدواج کرده بلافاصله بعد عروسیش بچه دارشده خیلی براش خوشحال شدم اما یهو یادم افتاد خودم هنوز بچه دار نشدم دعام کنین خیلییییی

با یکی از دوستان الکی سرد شدیم خودمونم نفهمیدیم چمونه🤦میخوام برم بگم چت شده چرا اینجوری میکنی ولی حوصله بحث و منت کشی ندارم .😑شاید اش رشته پختیم باید براش ببرم روابط دوستانه برقرار شه باز😇😁

سلام 

خستمه خیلی خیلی

از بس تلاش کردم خودمو ثابت کنم به این و ا ن خسته شدم

خسته شدم از بس مطابق میل دیگران رفتار کردم .

خسته شدم از نادیده گرفته شدن 

خستم از همچی

دلم میخداد برم یجایی که دور باشه خیلی دور دور از همه چی و همه کس

دلم یجای تاریک میخواد 

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم
خستمه خیلی خیلی از بس تلاش کردم خودمو ثابت کنم به این و ا ن خسته شدم خسته شدم از بس مطابق میل دیگر ...

زندگی جوریه که اگه بخوای خودتو ب بقیه ثابت کنی تموم شده رفته 

خودت باش و سعی کن بهترین باشی بقیه هرجور میخوان فکر کنن نظرشون فاقد ذره ای اهمیت😁🌼

خوشحال باشی همیشه انشالله

سلام 

زندگی جوریه که اگه بخوای خودتو ب بقیه ثابت کنی تموم شده رفته  خودت باش و سعی کن بهترین باشی بق ...

ای کاش میشد اینطوری باشه

ممنونم ایشالله توم هممممیییشششه شاد باشی

عزیز دلم خیلی ممنونم🌹

❤️❤️❤️❤️

راستی دعای مقاتل بن سلیمان یه جا دیدم خانومه گفته بودن چندین سال بچه نداشته صد مرتبه خونده بچه دار شده امتحان کنین انشالله حاجت شما هم برآورده میشه‌🌼

سلام 

❤️❤️❤️❤️ راستی دعای مقاتل بن سلیمان یه جا دیدم خانومه گفته بودن چندین سال بچه نداشته صد مرتبه خو ...

آهان باشه گلم خیلی ممنونم ❤️

دعام کن خیلی امروز دلم خیلی شکست😭😭😭😭💔