2777
2789

ساواچ

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردونس

بله

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

من متاهل هستم وطی سالهایی که داریم زندگی میکنیم چیزمشکوکی ازهمسرم ندیدم تااینکه چندشب پیش بهم گفت من تاحالابهت دروغ نگفتم ومیخوام یه حقیقتیوبهت بگم من واسه اینکه کل ماجراروبگه لبخندزدم تانترسه وهمه چیزوبگه شوهرم گفت من به جزتوبادونفرجدیدارابطه جنسی داشتم اسم یکیشونوکه میشناختم بهم گفت وگفت بردمش خونه ی دوستم و۰ازسیرتاپیازرابطه ی جنسیشون حتی شکل اندام خصوصی خانم وکیفیت رابطه و...وخلاصه همه چیزوبهم گفت وبعدمثلاخواست دلداریم بده وگفت هیچکی بدن تورونداره دولذت بخش نیستووفلان بعدکه دیدمن خیلی ناراحت شدم ودارم گریه میکنم گفت همه ی حرفهایی که بهت گفتم دروغ بوداین خانم فقط جزوارباب رجوع ادارمونه ومن برای مشکلی که براش پیش اومدراهنماییش کردم همین وهرچی بهش گفتم راستشوبگوگفت قسم میخورم هیچ رابطه ای باهاش نداشتم وهمه چیزوالکی گفتم