2777
2789
عنوان

شپش گرفتیم😭

501 بازدید | 50 پست

من قبل عید سه چهار ماه جای دیگه زندگی میکردیم صاحب خونه و بچه هاش شپش داشتن الان من و دخترمم گرفتیم خیلی اعصابم خورد شده از همه ملافه ها پتو هام حالم بد میشه چیکار کنم تموم بشن ای خدااا

وایییییییییییی

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو ی شامپو بخر تاپیک زدنتون چیه ناموسا🤮😷

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

یه اسپری هایی مخصوص شپش هست تویه عطاری ها اینا میفروشن خیلی خوبه میزنی درجا میره البته بعدش داخل حموم موها رو با شامپو لطیفه بشور و با شونه ریز شونه کن و تموم حوله ها و رو بالشتی ها و شال هایی ک سرتون کردین رو بشورین

شامپو مخصوص

شانه مخصوص

هر شب باید تخم شپش ها رو از سر تون با ناخن جدا کنین

ترجیحا هم موهاتون رو کوتاه کنین 

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

عزیزم دستگاهشو بخر‌‌ حدود ۵۰۰ تومنه.. بکش به سرت . همه چی از سرت در میاد.  مواد شیمیایی انقدر به سرتون نزتین . جز ضرر هیچی نمیشه

به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون‌ @raghse_gol 

فقط ازش نترس همین . اگر سرتونو درست تمیز کنید دو هفته ای تمومه . تاپیک منو درباره شپش ببین هم توضیح دادم هم یه ویدیو گذاشتم حتما ببینش که متوجه بشی روش اثولی شونه زدنش چه جوریه واقعا موثره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚