2777
2789
عنوان

شپش گرفتیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 50 پست

لعنت ب شپش من همیشه میترسم موهای دختر ها رو نگاه میکنم .وحشتناکه احساس کنی ی جونور تو سرت یا خونه زندگیت رژه بره .من همیشه توهم میزنم فکر میکنم رو سرم راه میره بعد موهامو میدم شوهرم میگرده کلی مسخرم میکنه بعد میگه شپش نداری😅

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک درمان شپشمو بخون تنهاترین و قطعی ترین راه اگ خواستی انجام بده اگ ام ک میخوای همیشه باهات باشه ب حرف بقیه گوش بده ک نفت فلانه بساله ضرر داره ال داره بل داره👍❤

🍃دنیا نداره ارزشِشو🌜که جدی بگیری هر تِزِشو😂
اکسیدان شیش درصد مشکلی نداره ضعیفه 

اخه بعضی خانوم ها حساسیت دارم چشاشون ورم میکنه

دختر‌ بچه که دیگه خیلی ریسکه کلی راه ‌روش هست

اصلا بشینه یک ساعت وقت بزاره از موهاش در بیاره هم تخمشو‌هم‌خودشو

عالیه، بعد از 8ماه درگیری، فقط باهمین کیمیا یبار زدیم راحت شدیم ازشون

خدایا یعنی ۸ماه ریشه کن نشده 😨از بس داروهای شیمیایی استفاده کردن شپش ها مقاوم شدن در برابر موادشوینده وبهداشتی وسموم .دنیا روشپش نگیره شانس آوردیم از ترس شپش تمام بدنم ب خارش افتاد .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
اخه بعضی خانوم ها حساسیت دارم چشاشون ورم میکنه دختر‌ بچه که دیگه خیلی ریسکه کلی راه ‌روش هست اصلا ...

خخخ مگه فک کردی به همین سادگیا با یک ساعت شپش از بین میره... به دکلره حساسیت دارن اکسیدان حساسیت خاصی نداره با دکلره خیلی قوی میشه چرا الکی میترسونیش من آرایشگرم 

خخخ مگه فک کردی به همین سادگیا با یک ساعت شپش از بین میره... به دکلره حساسیت دارن اکسیدان حساسیت خاص ...

عزیزم من خودم بچه مدرسه ای دارم

چند بار گرفتیم

یک ساعت وقت میزاریم پاکسازی میکنیم

چند بارم روغن میزاریم تموم

شما معلومه چون شغلته میکی ضرر نداره