من قبل عید سه چهار ماه جای دیگه زندگی میکردیم صاحب خونه و بچه هاش شپش داشتن الان من و دخترمم گرفتیم خیلی اعصابم خورد شده از همه ملافه ها پتو هام حالم بد میشه چیکار کنم تموم بشن ای خدااا
لعنت ب شپش من همیشه میترسم موهای دختر ها رو نگاه میکنم .وحشتناکه احساس کنی ی جونور تو سرت یا خونه زندگیت رژه بره .من همیشه توهم میزنم فکر میکنم رو سرم راه میره بعد موهامو میدم شوهرم میگرده کلی مسخرم میکنه بعد میگه شپش نداری😅
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
تاپیک درمان شپشمو بخون تنهاترین و قطعی ترین راه اگ خواستی انجام بده اگ ام ک میخوای همیشه باهات باشه ب حرف بقیه گوش بده ک نفت فلانه بساله ضرر داره ال داره بل داره👍❤
عالیه، بعد از 8ماه درگیری، فقط باهمین کیمیا یبار زدیم راحت شدیم ازشون
خدایا یعنی ۸ماه ریشه کن نشده 😨از بس داروهای شیمیایی استفاده کردن شپش ها مقاوم شدن در برابر موادشوینده وبهداشتی وسموم .دنیا روشپش نگیره شانس آوردیم از ترس شپش تمام بدنم ب خارش افتاد .
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
اخه بعضی خانوم ها حساسیت دارم چشاشون ورم میکنه دختر بچه که دیگه خیلی ریسکه کلی راه روش هست اصلا ...
خخخ مگه فک کردی به همین سادگیا با یک ساعت شپش از بین میره... به دکلره حساسیت دارن اکسیدان حساسیت خاصی نداره با دکلره خیلی قوی میشه چرا الکی میترسونیش من آرایشگرم