استیو_جابز مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 2183 عنوان فااال 51 بازدید | 6 پست بچه ها شما به فااال و این چیزا اعتقاد دارین؟ تا حالا شده انجام بدین و درست باشه؟ بچه ها من کاربر آقا نیستم ...rroshanaaaی سابقم دوستان با کسی اشتبام نگیرید 1401/02/12 | 14:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هات_داگ_پنیری عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 8231 من بیشتر به طلسم اعتقاد دارم ولی تا حالا نه طلسم شدم نه برا کسی گرفتمسرکتاب من و خواهرم خیلی درست بود ولی برا داداشم حس میکنم نامربوط گفت یکم زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
سقوط_ماه عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 1605 من بیشتر به طلسم اعتقاد دارم ولی تا حالا نه طلسم شدم نه برا کسی گرفتم سرکتاب من و خواهرم خیلی درست ... برای منم میشه بگیری
استیو_جابز مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 2183 من بیشتر به طلسم اعتقاد دارم ولی تا حالا نه طلسم شدم نه برا کسی گرفتم سرکتاب من و خواهرم خیلی درست ... من توی خونمون یه طلسم دیدم، شما میدونی چطوری باید باطلش کرد؟سرکتاب چیه؟ کجا باید انجام داد بچه ها من کاربر آقا نیستم ...rroshanaaaی سابقم دوستان با کسی اشتبام نگیرید
هات_داگ_پنیری عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 8231 برای منم میشه بگیری خصوصی شماره اونی سرکتاب میگیره رو میفرستم ولی اگه مثل داداشم بی ربط گفت راضی باش ازم تقصیر من نیست زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
هات_داگ_پنیری عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 8231 من توی خونمون یه طلسم دیدم، شما میدونی چطوری باید باطلش کرد؟ سرکتاب چیه؟ کجا باید انجام داد من خواهرم تو خونش یه قفل سیاه دیدبه همونب سرکتاب میگیره گفتم واسش باطل السحر فرستاد، چند تا کاغذ رو دود بده، خودشو غسل بده، دفن کنه کاغذ رو، از اینجور کاراگفت باطل میشه حالا نمیدونم زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
سقوط_ماه عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 1605 خصوصی شماره اونی سرکتاب میگیره رو میفرستم ولی اگه مثل داداشم بی ربط گفت راضی باش ازم تقصیر من نیست فکر کردم رایگان می گیره راستش به این جور چیزها پول نمی دم