2777
2789
عنوان

قرص ال دی

218 بازدید | 44 پست

من دخترم یک ماهشه امروز..شیرم کم بود..شیرمو ندادم دیگه شیر خشک میدم شیرمو قط کردم ۳ ۴ تا قرص ال دی زرد مصرف کردم..برای جلوگیری..اونم این چند روز خوردم الان پشیمون شدم میخوام شیرمو بدم بهش اگه بدم بهش بخوره شیرمو و قرصو دیکه مصرف نکنم مشکلی پیش نمیاد واسه دخترم؟

نگرانم قرص ال دی که خوردم ۳ ۴ تا از طریق شیرم بره بدنشو ضرر داشته باشه واسش

لاقل قرص ال دی شیردهی بخورم

بدم بخوره بنظرتون؟

قرص ال دی شیر رو خشک می کنه اگه میخواهیی شیر خودتو بخوره قرص رو نخور

نه ضرری نداره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
قرص ال دی شیر رو خشک می کنه اگه میخواهیی شیر خودتو بخوره قرص رو نخور نه ضرری نداره

الان سینمو بدم بهش که بخوره بخاطره قرص ال دی چیزیش نمیشه؟

چون دختره یکم میترسم

ال دیه زرده ها ضد بارداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان سینمو بدم بهش که بخوره بخاطره قرص ال دی چیزیش نمیشه؟چون دختره یکم میترسم ال دیه زرده ها ضد بارد ...

نه نمیشه نگران نباش

ولی الان ال دی رو یهو قطع کنی خونریزی شدید میشی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نه نمیشه نگران نباش ولی الان ال دی رو یهو قطع کنی خونریزی شدید میشی

ای دی رو ۲ ۳ روزه میخورم خونریزی زیاد نداشتم ینی نداشتم اصلا گاهی میومد فقط

نخوردم قورصو؟چیزیش نمیشه واقعا نگرانشم

ای دی رو ۲ ۳ روزه میخورم خونریزی زیاد نداشتم ینی نداشتم اصلا گاهی میومد فقط نخوردم قورصو؟چیزیش نمیشه ...

اگه نگرانی یکی دو روز بعد قطع کردن بده

ولی تا بیایی دوباره شروع کنی بع شیر دادن بچه میترسم شیرت قطع شه یا اصلن شیرتو پس بزنه

اگه نگرانی یکی دو روز بعد قطع کردن بده ولی تا بیایی دوباره شروع کنی بع شیر دادن بچه میترسم شیرت قطع ...

نمیدونم چیکار کنم که

دیشب خوردم قورصو امشب نخوردم الان بدم چی میشه؟

کم نیست سیر میشه. معدهٔ بچه کوچیکه ولی باید همیشه بغلِت باشه و زود به زود بهش شیر بدی. چون کم میخوره ...

وقتی فشار میدم سینمو کم میاد اخه

وقتیم با شیر دوش میدوشم اصلا تهشو پر نمیکنه چه برسه به این که شماره یک بشه

شیر خشک شماره دو میگرفتم میدادم میخورد کامل

فکر نکنم سیر بشه

نمیدونم چیکار کنم که دیشب خوردم قورصو امشب نخوردم الان بدم چی میشه؟

من که تا حالا نشیندم روی شیر اثری بذاره این قرص فقط برای کشتن تخمک و روی شیر دهی تاثیری نداره که

اول شیر تو بدوش بعد بده

من که تا حالا نشیندم روی شیر اثری بذاره این قرص فقط برای کشتن تخمک و روی شیر دهی تاثیری نداره که اول ...

الان دادم بهش یکم خورد

نمیدونم کولیک داره دلدرده چیه ادا داد یکم وگرنه گرف سینمو مک زد

قبل خوردن قرص و شیر خشک دادنم اینطوری میکرد

عادیه؟

عزیزم، بچه اگه با شیر خودت زود به زود خودش رو خیس کنه یعنی شیرت خوبه. فقط باید چیزای آبکی زیاد بخوری ...

رازیانه عرقشو بگیرم یا برم به داروخونه بگم

متوجه نشدم زیاد