2777
2789
عنوان

داداشم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5247 بازدید | 132 پست
همین احتمال حالمو بد می‌کنه و منو می‌ترسونه نکنه درخواستی کنه یه وقت ازم

شما سنگین باش جانم ان شاالله که اینطور درخواستی نمیکنه 

گلم بدون هر رابطه ای یه حد و مرزی میخواد حتی رابطه خواهر برادری . 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
ولی شاید بدترین کنم  خودم باهاش صحبت کنم؟

بنظرم اصلا این کارو نکن . باهاش اصلا حرف نزن در این مورد که این مسئله بینتون عادی نشه 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اصلا این کارو نکن . باهاش اصلا حرف نزن در این مورد که این مسئله بینتون عادی نشه 

خب اگه چیزی نگم هم عادی میشه 

فکر می‌کنه چیز خاصی نبوده که چیزی بهش نگفتم

واااای😭😭

فدات شم عزیزم گریه نکن.هنوز این بدش بود گفتم خیلی چیزای ناراحت کننده تر هم خوندم که واقعا دل آدم به درد میاد..انشاءالله وقتی ازدواج کردی ورفتی خونه ی خودت لباس های بازتو واسه همسرت بپوش که هردوتون لذت ببرین❤

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
فدات شم عزیزم گریه نکن.هنوز این بدش بود گفتم خیلی چیزای ناراحت کننده تر هم خوندم که واقعا دل آدم به ...

الان چیکار کنم؟

باهاش صحبت کنم؟

به خانواده بگم؟

چیکار کنم

الان چیکار کنم؟ باهاش صحبت کنم؟ به خانواده بگم؟ چیکار کنم

کاش به یه مشاور زنگ میزدی ومطرح میکردی ببینی اون چی میگه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
فکر نمی‌کردم با همچین صحنه ای مواجه بشم  دست و پامو داره میلرزه منم جلوش خیلی باز می‌پوشم فکر ...

یه بار یه جلسه ای رفته بودیم یه خانومی که مشاوره بود اومد برامون حرف زد گفت یه اقا پسری اومد پیشم اونم همین مشکلو داشت میگفت زمستون میشه خیلی کم میشه خود...ولی تابستون با گرم شدن هوا لباس پوشیدن مادرم عوض میشه منم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم خیلی بیشتر میشه

یعنی چی زمون تو روی هم باز بشه نمی‌فهمم ؟

خب این مسائل چیزی نیست که بشه راحت درباره ش حرف زد 

اگر قبحش بشکنه جالب نمیشه، حتی شکل رابطه تون هم ممکنه خدایی نکرده عوض شه

میدونی که واقعا دوره ی بدی شده هر چیزی امکان داره رخ بده...

دور از جون شما باشه🌱

من نتوانستم حرف بزنم،کل هیکلو جلوی  داداشش انداخته بیرون،همه برجستگی های ممه ،میخوای خود ارضایی نکنه،تو هم به اندازه داداشت مقصری،گوشتو انداختی جلوی گربه،بابا بخدا شیطان وسوسه میکنه

من نتوانستم حرف بزنم،کل هیکلو جلوی  داداشش انداخته بیرون،همه برجستگی های ممه ،میخوای خود ارضایی ...

من اگه حرف از پوششم زدم به خاطر این بود که ترسیدم که به خودم بخواد نظری داشته باشه بعدا 

اما در کل که چه ربطی داره به من؟جوونه تو این سن این اشتباهاتو می‌کنه.حتما که دلیلش پوشش من نیست 

خب این مسائل چیزی نیست که بشه راحت درباره ش حرف زد  اگر قبحش بشکنه جالب نمیشه، حتی شکل رابطه ت ...

می‌فهمم چی میگی.

اما در کل پسر خوب و باحیاییه 

امیدوارم اتفاقی نیفته