2777
2789
عنوان

داداشم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5247 بازدید | 132 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه که تاثیر داره . چرا باید پیش برادرتون لباس عوض کنین ؟ اون میره بیرون که این صحنه ها رو نبینه ...

ولی هیچوقت اونم واکنش خاصی نشون نمی‌داده حالا شاید بیرون رفته اما شاید به خاطر ناراحتیش نبوده مثلا گاها میدونستم دارم لباس عوض می‌کنم اما میومد داخل اتاق خودش هم خیلی مشکلی نداشت من فکر می‌کردم این موضوع براش عادیه

ولی هیچوقت اونم واکنش خاصی نشون نمی‌داده حالا شاید بیرون رفته اما شاید به خاطر ناراحتیش نبوده مثلا گ ...

عزیزم چون خواهرشی نمیتونه واکنشی نشون بده،،شاید اذیت میشه اگه امکانش هست کمی مراعات کنین عزیزم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
توروخدا ب خانوادت نگی   باهاش طبیعی باش انگارنه انگار مهربون باش

ولی اگه هیچی نگم هم بده فکر می‌کنه عادیه ممکنه روش باز بشه اصلا بگه اینکه دیگه همه چیو دیده

ولی هیچوقت اونم واکنش خاصی نشون نمی‌داده حالا شاید بیرون رفته اما شاید به خاطر ناراحتیش نبوده مثلا گ ...

درست میگی عزیزم اما ممکنه اثرات خیلی بدی داشته باشه ... اون اصلا نباید بفهمه مدل لباس زیر شما چ شکلیه چ رنگیه ... مردا ذهن خیلی بدی دارن تو موقعیت های جنسی . میگن کوچکتزین چیزو بفهمن توی ذهنشون براحتی تجسم میکنن

نمیگم خدا نکرده ب تو نظر داره هااا اما این احتمال هم در نظر بگیرین 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
درست میگی عزیزم اما ممکنه اثرات خیلی بدی داشته باشه ... اون اصلا نباید بفهمه مدل لباس زیر شما چ شکلی ...

همین احتمال حالمو بد می‌کنه و منو می‌ترسونه نکنه درخواستی کنه یه وقت ازم