2777
2789
عنوان

داداشم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5247 بازدید | 132 پست
همون جوری که همیشه بودی ...عزیزم شما خواهرش هستی اون که ب شما نظری نداره ...فکرتو  مشغول نکن .. ...

ببخشید پس اینهمه تجاوز که به محارم میشه از کجا اومده وبخاطر چیه.حتی محارم هم باید جلو هم پوشش وحیا داشته باشن.پوشش باز وحتی برهنه فقط وفقط جلو همسر جایزه نه کس دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌دونم و نگرانشم  از یه طرف هم میترسم روش باز بشه از خودم چیزی بخواد

وای نه دیگه مگه انقد بی غیرته که اینکارو کنه‌. این نیاز جنسی تو همه هست منتها پسرا چون فیلم... میبینن نمیتونن خودشونو کنترل کنن اما دیگه ناموس سرشون میشه بابا

هر چی فکر میکنم نمیدونم چطور میشه مودبانه راجع ب این چیزا با برادر حرف زد . وقتی دوتاشون جوان هستن . ...

میتونه به مامانش بگه که به باباش بگه.ولی نباید به حال خودش ولش کرد.یکیو دیدم عقیم شده بود سر همین موضوع. نباید بیخیالش بشه

منم از همین میترسم😔

نه نترس فقط فراموشش کن .

رفتارت هم عادی باشه .

لباسم رعایت کن تاپ شلوارک بپوش ولی بازتر نه دیگه . یقه باز که کل سینت معلوم میشه نباید بپوشی .  نه بخاطر اینکه تو اون حال دیدیش نه . کلا درست نیست . یکم حجب و حیا بین خانواده باید باشه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
وای نه دیگه مگه انقد بی غیرته که اینکارو کنه‌. این نیاز جنسی تو همه هست منتها پسرا چون فیلم... میبین ...

والا پسرا نیاز به فیلم ندارن وقتی این همه زن ودختر همه چیزشون رو ریختن بیرون .خدا همه رو هدایت کنه

وای نه دیگه مگه انقد بی غیرته که اینکارو کنه‌. این نیاز جنسی تو همه هست منتها پسرا چون فیلم... میبین ...

نه اصلا 

خیلی پسر خوبیه

اما خب بازم منم تو سن خوبی نیستم که بخوام باهاش در این رابطه حرف بزنم به هرحال اونم تو سنیه که نیاز داره 

والا پسرا نیاز به فیلم ندارن وقتی این همه زن ودختر همه چیزشون رو ریختن بیرون .خدا همه رو هدایت کنه

اتفاقا وقتی دخترا می‌ریزن بیرون براشون بذاره می‌بینم ولی نمی‌رسن مجبورم اینجوری خالی کنن

می‌تونه تاثیر داشته باشه واقعا؟ آخه من همیشه بهش اعتماد داشتم حتی خودش بعضی مواقع می‌رفت بیرون

متاسفانه من یه جایی میخوندم که دختره میگفت داداشمو تو اتاقم دیدم که با لباس زیرای من خود ار... میکرد.میگفت دنیا رو سرم خراب شد

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
می‌تونه تاثیر داشته باشه واقعا؟ آخه من همیشه بهش اعتماد داشتم حتی خودش بعضی مواقع می‌رفت بیرون

معلومه که تاثیر داره . چرا باید پیش برادرتون لباس عوض کنین ؟ اون میره بیرون که این صحنه ها رو نبینه شما هم رعایت کنین قشنگم

بحث اعتماد نیست اصلا !!! بدن زن خیلی از بدن مرد زیباتره . خواهی نخواهی میبینه اون بدن رو ب شما تظر نخواهد داشت اما سمت کسای دیگه میره 

خانواده شوهر منم این مشکل رو دیدم داشتن که مادر براحتی جلو پسرش لباس عوض میکنه حتی بدون سوتین .‌‌... قطعا اثرات بدی داره 

محرم هست اما همسر که نیست . ببین خارج از کشور این مسائل نیست چون کلا پوشش همه همون شکلیه و براشون ی چیز عادیه اما اینجا پوشش همه سنگینه و اون فقط ی نفر شما رو دورو برش این شکلی میبینه پس اثر داره 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه