2777
2789
عنوان

داداشم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5247 بازدید | 132 پست
هیچی به کسی نگم؟ به خودش چیزی نگم؟

مگه روت میشه چیزی به خودش بگی ؟ 

بیخیال الان اونم خجالت میکشه که از اتاق بیاد بیرون تو رو ببینه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش جلوش پوشیده تر بودی... 

دست خودشون نیست که تو این سن ناخوداگاه تحریک میشن

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
ببین سعی کن دیگ جلوش لباس عوض نکن یا لباس خیلی باز نپوش  نه نگو  نزار روش به تو باز بشه& ...

یعنی ممکنه نسبت به من هم...؟

شاید اگه بهش بگم روش اتفاقا بسته بشه اگه گیر ندم شاید روش باز بشه 

بعدش روش باز بشه مگه میخواد چیکار کنه

در مورد پوششت تجدید نظر کن . 

برادرته محرمته درست گلم اما پسره و تو سن حساسی هست ‌. نمیگم خدا نکرده روی تو نظری داره اما خیلی تاثیر داره این پوششت ‌. 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
اگه باهم راحتین مودبانه باهاش صحبت کن شاید بتونی کمکش کنی. این کار اعتیاد داره و عوارض خیلی بدی هم د ...

می‌دونم و نگرانشم 

از یه طرف هم میترسم روش باز بشه از خودم چیزی بخواد 

خواهر این حرفو میگم اما ناراحت نشو

حتما جلوی برادرت کمی لباس بسته بپوش،درسته خواهرشی اما پسرا خیلی حساسن،شاید تحریک بشن،،بابابزرگ من میگفت حتی اگه یه شال قرمز رو بندازی رو یه درخت ،پسر خوشش میاد

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
اگه باهم راحتین مودبانه باهاش صحبت کن شاید بتونی کمکش کنی. این کار اعتیاد داره و عوارض خیلی بدی هم د ...

هر چی فکر میکنم نمیدونم چطور میشه مودبانه راجع ب این چیزا با برادر حرف زد . وقتی دوتاشون جوان هستن . 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
در مورد پوششت تجدید نظر کن .  برادرته محرمته درست گلم اما پسره و تو سن حساسی هست ‌. نمیگم خدا ...

می‌تونه تاثیر داشته باشه واقعا؟

آخه من همیشه بهش اعتماد داشتم حتی خودش بعضی مواقع می‌رفت بیرون

یعنی ممکنه نسبت به من هم...؟ شاید اگه بهش بگم روش اتفاقا بسته بشه اگه گیر ندم شاید روش باز بشه  ...

نه گلم اون برادرته و روت نظر نداره منظورم اینه که بالاخره پسره و تو بلوغ هست 

نه نگو اصلا 

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....