2777
2789
عنوان

هرچه میخواهد دل تنگت بگو‌ به ...

| مشاهده متن کامل بحث + 11814 بازدید | 928 پست
ناراحت نشید آخه جای این پست تو این تاپیک هست؟؟؟؟؟ 

همینجوری گفت هرچه دل تنگت میخواهد منم این شعره تو ذهنم بود  گفتم ببخشید پاکش میکنم 😘 

شاید تلخ و بی‌مزه ولی مست چشاتم 🍾🍷هنوز غرق نگاتم تو اون صحنه لب دره شدی چتر نجاتم  شدیم جدا با یه بلیط ، اشکات از چشمات و مژه هات پایین میریخت ، با بغض بهم میگفتی کجا داری میری؟✨🥲تو میمونی و خیالت 💔زخمی میشه بالت 🪶   بودیم باهم دیگه کاپل عکسام توی کاپ دافی با یه ماسک مثل لاکازادیپاپل 🎭💞هر چیم بشه خب هرکی هم بره تو مال منی بیب نگو تا کی بگو واسه همیشه ✨🌙                                                          گولم میزدی مثل h تو رگی ⁦⁦⁦:-)⁩ لب ساحل 5:00 صبح همه روزا رو حفظم اگه یادت رفته تو 🌊   کسی دورمون نی ، برف چیه ؟ ما که نوک قله بودیم دادی قول بمونی توی کلبه چوبی 🛖همش گل بچوقیم 🚬 فقط خودمونیم  می‌زنیم دور دور زمین من کس.خل توام 💕😂تو کس.خل منی 😂 مست میکردم و هی میدادم بهت تکست تخس مثل خودم یه لیوان دستت سک میچسبیدی بهم مثل سیگار بعد س.ک.س 🚬🔥                                     هر کی داشت دور خودشو می‌زدیم نوک قله کوک ته خط معنی نداشت واسه دوتا غد خله تخس 😎🔥 بعد تو حواسم پرته خاطره ها میبرنم عقب هی بعد تو شبا چه سرده ستارم رفته کجای کهکشون ؟⭐🌌 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا صاحب الزمان مریض داریمممممم😭😭😭😭😭😭خودت امضا شفاشو بزن خودت سلامتیش و بده خدا جونم

ان‌شاءالله اللهم امین توسل به حضرت زهرا سلام الله علیها و حدیث کسا.... آخرین دعای امام حسین صلوات الله علیه و آله در روز عاشورا با بدن خونین که به امام سجاد علیه السلام تعلیم دادند رو حتما حتما بخونید 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
ان شاءالله مسیر بهمون نشون بدن تا بتونیم خدمت کنیم الهی آمین

الهی امین عزیزدلم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
همینجوری گفت هرچه دل تنگت میخواهد منم این شعره تو ذهنم بود  گفتم ببخشید پاکش میکنم 😘

زنده باشی عزیزم 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚

از بس حجاب هاست به چشمان تار ما
ما بی خبر که یار نشسته کنار ما

غیر از مزاحمت که برایش نداشتیم
او می‌کشد ز مرحمت خویش، بار ما

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

حمیدرضاگلرخی

با دیده ی پُر باران، شرمنده ام آقا جان
از روی تو ای جانان، شرمنده ام آقا جان

ای کعبه ی آمالم،از نامه ی اعمالم
خجلت زده و گریان، شرمنده ام آقا جان

با سنگِ گنه هر دم،من قلبِ تو بِشکستم
زین معصیت و عصیان، شرمنده ام آقا جان

سرمایه زِ کف دادم،از چشمِ تو اُفتادم
باید بدهم تاوان،شرمنده ام آقا جان

از خیلِ گناهانم،واللهِ پشیمانم
ای شاهِ جوانمردان،شرمنده ام آقا جان

خورده گره بر کارم،دلتنگِ شهیدانم
جا مانده ام از یاران، شرمنده ام آقا جان

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
یا صاحب الزمان مریض داریمممممم😭😭😭😭😭😭خودت امضا شفاشو بزن خودت سلامتیش و بده خدا جونم

الهی شفای عاجل مریضتون به حق اقا صاحب الزمان عج .آمین🤲 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
زنده باشی عزیزم 

فدات ♥️🌹

شاید تلخ و بی‌مزه ولی مست چشاتم 🍾🍷هنوز غرق نگاتم تو اون صحنه لب دره شدی چتر نجاتم  شدیم جدا با یه بلیط ، اشکات از چشمات و مژه هات پایین میریخت ، با بغض بهم میگفتی کجا داری میری؟✨🥲تو میمونی و خیالت 💔زخمی میشه بالت 🪶   بودیم باهم دیگه کاپل عکسام توی کاپ دافی با یه ماسک مثل لاکازادیپاپل 🎭💞هر چیم بشه خب هرکی هم بره تو مال منی بیب نگو تا کی بگو واسه همیشه ✨🌙                                                          گولم میزدی مثل h تو رگی ⁦⁦⁦:-)⁩ لب ساحل 5:00 صبح همه روزا رو حفظم اگه یادت رفته تو 🌊   کسی دورمون نی ، برف چیه ؟ ما که نوک قله بودیم دادی قول بمونی توی کلبه چوبی 🛖همش گل بچوقیم 🚬 فقط خودمونیم  می‌زنیم دور دور زمین من کس.خل توام 💕😂تو کس.خل منی 😂 مست میکردم و هی میدادم بهت تکست تخس مثل خودم یه لیوان دستت سک میچسبیدی بهم مثل سیگار بعد س.ک.س 🚬🔥                                     هر کی داشت دور خودشو می‌زدیم نوک قله کوک ته خط معنی نداشت واسه دوتا غد خله تخس 😎🔥 بعد تو حواسم پرته خاطره ها میبرنم عقب هی بعد تو شبا چه سرده ستارم رفته کجای کهکشون ؟⭐🌌 
♡اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها♡

به اضطرار زینب کبری سلام الله علیها عصر عاشورا اللهم عجل لولیک الفرج 

به ما نگفتند از خاص ترین!ســـــلام آقـــــای من !

آقا جان تمام سالهایے که درس خواندیم :

دبیر شیمے به ما نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند

شرایط” ظـــــهور ” تو مهیا مے شود !

دبیر زیست نگفت که این صداے تپش قلب نیست ؛

صداے بے قرارے دل براے ” مـــــهدیست ” !

دبیر ادبیات از عشق مجنون به لیلے ,از غیرت فرهاد نسبت به شیرین گفت

اما از عشق شیعه به “مـــــهدی” ؛ از غیرتش به “زهرا(س) ” نگفت !

دبیر تاریخ نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است؟!

نگفت غربت اهل بیت ” علے(ع) ” از کے شروع شد و تا کے ادامه دارد !

دبیر دینے فقط گفت که انتظار فرج از بهترین اعمال است

اما نگفت که انتظار فرج یعنے

گـــــناه نکنیم و یعنے” گـــــناه نکردن ” از بهترین اعمال است !

دبیر عربے به ما یاد داد که “مـــــهدے ”

اسم خاصے است که تنوین پذیر است !

اما نگفت که “مـــــهدے ” خاص ترین اسم خاص است

که تمام غربت و تنهایے را پذیرا شده است …