2821
2789

بچه ها اول خدا رو بابت همه قشنگیایی که بهم داده شکر میکنم الحمدالله

راستش من دخترم موقعی که بدنیا اومد موهای مشکی لختی داشت تقریبا هم پر بود

ولی به مرور زمان ریخت یعنی تا چهل روزگیش دیگه کچل شده بود😥😥😥😥😥

بعد به مرور زمان خوب شده بوده ولی همچنان کم پشت بود تا اینکه یه روز مادرشوهرم خیر سرش اومد موهاشو کوتاه کرد

بچه ها باورتون نمیشه شاید بگم دیگه موهاش مثل قبل رشد نکرد

همش میگم شاید دستش خوب نبوده الکی هم پیش خودش میگفت موهای بچت رشد کرده😏😏😏

حالا جدا از این بحث ها دخترم موهاش خییییلی کمه😭😭😭😭😭😭😭😭

امروز دیگه شوهرمم بهم تیکه انداخت گفت نمی خوای برای موهاش کاری کنی

چه کار کنم بنظزتون ‌؟کسی تا حالا تجربه ای داشته؟ چی بهش بدم بخوره؟ سریع رشد کنه موهاش و پرپشت بشه

بیا نجنگیده نبازیم ..........خب؟  

درمیاد دیگه باید صبرکنی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وا به شوهرت بگو میخوای بریم مو بکاریم براش

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم

مگه دست توعه که شوهرت بهت تیکه انداخت؟

بگو بهش مگه من موهاشو کود و اب میدم که به من میگی چرا رشد نکرده

یه باور غلطی هست که میگن اگه مورو کوتاه کنی رشد میکنه که کاملا اشتباهه نباید میزاشتی🥲

دوست عزیز من سلام ببین قشنگم تو امپراطور کوزکونیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیز به شرایط عادی از جونش مایه بذاره پس خودت پاشو تلاش کن هممون یه مشکلاتی داریم ولی یادت باشه که ماتوی اتاق جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم که قرار باشه کف اتاقت شکاف بخوره یه سرزمین بیرون بیادبرای فرار از مشکلاتت!یا باهاش کنار بیا یا حلش کن اگه انیمیشن روحرو دیدی و فکر میکنی جوگاردنری وجود داره که قشنگی های دنیارو نشونت بده و متقاعدت کنه زندگیت قشنگه سخت در اشتباهی خودت باید اینو کشف کنی، تورایلی توی انیمیشن درون وبیروننیستی پس هیچ کسی برای شاد بودن تومثل بینگ بانگ خودشو به دست فراموشی نمیسپاره کلیشه ای فکرنکن ما توی لایو اکشن دیو و دلبر نیستیم با کسی ازدواج کن که توی اکثر موارد شبیه باشید! قرار نیست غول چراغ جادوی توی لایو اکشن علاءالدینیه روز بیاد و سه تا از آرزوهاتو برآورده کنه و زندگیت بهتر بشه همچنین یادت نره که توسیندرلا نیستی و هیچ پسری برای پیدا کردنت کفشتو پای کل دخترای شهر نمیکنه فقط برای اینکه باهاش ازدواج کنی از بدبختی نجات پیدا کنی همچنین سفید برفیهم نیستی که بعد از گول خوردن با بوس کردنت همه اشتباهاتت جبران بشه

فقط تیکه ی شوهرت  انگار موهاشو شما خلق کردی .بگو پول بده ببرمش دکترپوست و مو  

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز