2777
2789
عنوان

زنداداشمممممم

244 بازدید | 15 پست

زنداششم یه اخلاقایی داره با ما سرده با خانواده خودش عالی کم میاد کم میره یعنی کارایی که من اونکارارو کنم والا مادرشوهرمن خیلی حرف میزنه و پیش شوهرم بدمو میگه تا دعوا بنداره بعد ما اصلا کاری به کاریش نداریم منم بخوام حرفی بزنم مامانم اصلا نمیزاره میگه هیچی نگو زندگیشونو تلخ نکن منم نمیخوام کاری کنم یا دل بشکنم ولی الان ناراحتم ازشون من شهر  غریبم قبل عید مامانم اینا میخواستن برن مشهد به برادرم گفتن گفته بود ما نمیتونیم بچمون کوچیکه بعد عید من اونجا بودم گفتم بیاین خونه ما بعد ماه رمضون گفتن تعطیلات عید فطرو میایم حالا دیروز پاشدن با خانواده زنداداشم رفتن مشهد....

من منتطرشون بودم حالم گرفته اس از اونور چطوریه سر دوماه تونستن برن مشهد مامانمم ناراحت بود گفت نخواستن با ما بیان خیلی حالم گرفته شده 

نمیدونم به روشون بیارم یا نه بگم منتطرشون بودم یا دیگه اصلا حرفی نزنم و دعوتم نکنم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب خانوادت بگو خودشون برن سفرو خودشون باهم خوش باشن و بیخیال برادرت و خانومش

من ب شخصه ن دوست داره با خانواده خودم جایی برم ن‌همسرم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

خودتو بزن ب اون راه ک نمیدونستی و خبر نداشتی

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
ب خانوادت بگو خودشون برن سفرو خودشون باهم خوش باشن و بیخیال برادرت و خانومش من ب شخصه ن دوست داره ب ...

اره اونا خودشون رفتن ولی خب اادم ناراحت میشه اگه یه مدت هم میگذشت ازش باز کمتر بود بار منفیش ..

بعدم بمن قول دادن و رفتن خیلی اذیتم میکنه به خواهرم گفتم شما بیایین میخوام یه مدت اصلا نرم خونه برادرم و بهشونم تعارف نکنم 

دیگه دعوتشون نکنید. حداقل باید برادرتون به احترام شما تماس میگرفت و عذرخواهی میکرد

آره حتی خبر نداده بمن فقط رفته به مادرم گفته بعدم استوری گداشته تو اینستا از خودشون که اونجان .

منم بهشون زنگ نزدم پیامم ندادم زیارت قبول بگم حتی از بس بهم برخورده 

همونقدر که شما ذوق داری خانواده خودتو ببینی نه خانواده شوهر!!! اونم ترجیح میده با خانواده اش بره سفر تا تعطیلاتو بره خونه خواهرشوهرش!

درسته حق دارین ولی بعد ازدواج برادر خیلی تو این مسائل روش حساب نکنین ارامشتون بیشتره 

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
آره حتی خبر نداده بمن فقط رفته به مادرم گفته بعدم استوری گداشته تو اینستا از خودشون که اونجان . منم ...

لزومی هم نداره زنگ بزنید. با هرکی مثل خودش برخورد کنید. الانم بهتره به جای اینکه اوقات خودتون رو این چند روز تلخ کنید برنامه بذارید برید بیرون خوشگذرونی

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
انشاله مامانت میاد ولی وقتی زنداداشت باشماسرده برای چی اصرار میکنی عزیزم

اصرار نکردم خونشون بودم برا عید دیدنی بعد تعارف کردم فقط که بعد ماه رمضون بیاین داداشم خوشحال و خندان گفت اره عید فطر میاییم حتما مسافرتم امسال عید نرفتیم زنداداشمم قبول کرد در ظاهر بعدم من داشتم می اومدم دیگه برا خداحافطی اومده بودن خونه مامانم خود داداشم دوباره گفت عید فطر اونجاییما