2821
2789
عنوان

وزن بچم کمه

288 بازدید | 29 پست

امروز دکتر بودم ...تو هفته ی ۳۰ جنین ۱۷۳۰ بود...اما تو هفته ی ۳۲ ۱۸۰۰ شد...وزن نگرفت...خودمم یک کیلو کم کردم...دیابت دارم و خیلی رعایت می کنم و متفورمین هم میخورم... دکترم گفته باید پروتئین رو زیاد کنی و آب کله پاچه زیاد بخوری...جیت بخورم جنین م وزن بگیره ؟ کسب تجربه داشته؟

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

🥺

میریخت پایین دونه دونه دونه های اشکم🥲 کوچه هارو یکی یکی بالا پایین میکردم تا جایی که یخ زد دستم🙂 میومدم هی دستاتو بگیرم سردیشو بگیری و گرمیتو بدی من 🤟🏽 ولی میدیدم نیستی نمیبینم تورو کنارم که دستتو بگیرم✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ماه آخر گوشت قرمز و میوه زیاد میخوردم بچم منم ۳۲ هفته ۲ کیلو بود میگفتن کمه اینارو خوردم وقتی دنیا اومد ۳۶۰۰ بود

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜

عزیزم نگران نباش جنین از ۳۵ هفته به بعد وزن گیری میکنه‌... وزنه بچه ت اگه تا ۳۵ هفته ۲ کیلو هم بشه از هفته هایه بعد صدرصد یک کیلو رو دیگه میره بالا حتما..سه کیلو بشه نرماله..  منم دیابت بارداری داشتم ولی بچم وزنش زیاد بود..

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
عزیزم نگران نباش جنین از ۳۵ هفته به بعد وزن گیری میکنه‌... وزنه بچه ت اگه تا ۳۵ هفته ۲ کیلو هم بشه ا ...

‌وقتی بچه دنیا اومد بعد یک روز مرخص شد با شما یا نگهش داشتن چند روز برای چک قند خونش عزبزم؟؟

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍