2777
2789
عنوان

وزن بچم کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 29 پست
عزیزم نگران نباش جنین از ۳۵ هفته به بعد وزن گیری میکنه‌... وزنه بچه ت اگه تا ۳۵ هفته ۲ کیلو هم بشه ا ...

خدا کنه به سه کیلو برسه...آخه تا الان وزنش خوب بود .‌‌.این دو هفته چیزی اضافه نکرد خودم دوباره لاغر شدم...همش می ترسم نکنه خونرسانی کم باشه؟  اما دکترم میگه بخاطره رژیم و اینکه خودتم لاغر شدی وزن نگرفت

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا کنه به سه کیلو برسه...آخه تا الان وزنش خوب بود .‌‌.این دو هفته چیزی اضافه نکرد خودم دوباره لاغر ...

راست میگه منم تو یه هفته ۴۰ گرم ورن گرف وزن خودمم ثابت مونده دیگه بخاطر رژیمیه که داریم

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
خدا کنه به سه کیلو برسه...آخه تا الان وزنش خوب بود .‌‌.این دو هفته چیزی اضافه نکرد خودم دوباره لاغر ...

اصلا نگران نباش فقط به خودت برس 

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
نه یکساعت با تحمل گلوکز ۱۷۰ بود ناشتا ۸۳...میگن انسولین بزنم افت قند پیدا می کنم

من انسولین میزدم..

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌

نگران نباش اصلا.این وزنها که سونو تعیین میکنه تخمینیه.خطا داره

به منم گفتن دور شکم بچت کمه،خطرناکه،فلانه،

کلی منو ترسوندن.

به دنیا اومد الحمدالله صحیح و سالم.اول هفته ۳۸ بدنیا اومد ۲۹۰۰ بود با ۵۰ سانت قد

راست میگه منم تو یه هفته ۴۰ گرم ورن گرف وزن خودمم ثابت مونده دیگه بخاطر رژیمیه که داریم

شما هم ‌دیابت دارید؟ وزن جنینتون خوبه؟

نگران نباش اصلا.این وزنها که سونو تعیین میکنه تخمینیه.خطا داره به منم گفتن دور شکم بچت کمه،خطرناکه، ...

خدا کنه بچه منم به ۳ کیلو برسه نمی دونم چرا داره کم وزن میگیره تو این دو هفته ...هم من درشت بود م موقع تولد ۳۷۰۰ شوهرم ۴۵۰۰..پس چرا میگم ژنتیک اثر داره تو وزن  بچه

خدا کنه بچه منم به ۳ کیلو برسه نمی دونم چرا داره کم وزن میگیره تو این دو هفته ...هم من درشت بود م مو ...

بچه های من دوتاشون وقتی بدنیا اومدن،وزنشون از من و شوهرم کمتر بود.

چه ایرادی داره؟اولا که هفته های آخر ،وزن گیری بیشتر میشه.

دوما که بعضی بچه ها با شیر خوردن وزن میگیرن.مثل بچه های من.

همیشه نمودار وزن گیریشون عالی بود.

بچه های من دوتاشون وقتی بدنیا اومدن،وزنشون از من و شوهرم کمتر بود. چه ایرادی داره؟اولا که هفته های ...

می ترسم زیر ۳ گکیلو بدنیا بیاد ضعیف باشه....

می ترسم زیر ۳ گکیلو بدنیا بیاد ضعیف باشه....

نترس انشاالله که اینجور نباشه.

باشه هم میگم که،دخترای من ۲۷۰۰ و ۲۹۰۰ بدنیا اومدن،با شیر خودم حسابی تپل مپل شدن.همیشه بهداشت و دکتر راضیه از وزنشون

شما هم ‌دیابت دارید؟ وزن جنینتون خوبه؟

بله عربزم هرشب انسولین میزنم

وزن جنین من خیلی بالا میره یکسر دکتر سونوام 

هرکودوممون یجور میکشیم از دست این دیابت

بله عربزم هرشب انسولین میزنم وزن جنین من خیلی بالا میره یکسر دکتر سونوام  هرکودوممون یجور میک ...

قند دو ساعتتون چند بود انسولین دادن؟ منم به دکترم  گفتم انسولین بزنم میگه چون ناشتات پایینه دو ساعتت هم ۱۷۰ لازم نیست و افت قند پیدا می کنی...ولی باز انسولین بزنم میتونم غذا بخورم...وزن جنین بیشتر باشه که خوبه چرا سونو؟

قند دو ساعتتون چند بود انسولین دادن؟ منم به دکترم  گفتم انسولین بزنم میگه چون ناشتات پایینه دو ...

عزیزم خیلی بالا باشه احتمال تنگی جا و خفگی هست خب دور از جونش

من ناشتام ۹۸ دوساعته ۱۲۰