2777
2789

امروز من و مامانم رفتیم پاساژ‌. بعد مامانم رفت اتاق پرو یک مانتو بپوشه. مغازه دار یک دختر جوون بود که علائم سرماخوردگی هم داشت. آب ریزش بینی و صدای گرفته.  ولی از اون فروشنده های سمج بود هی میومد تو اتاق پرو جفت ما وایمیساد نظر میداد. عین چی دنبال مون راه افتاده بود تو حلق مون حرف میزد. منم دیگه مامانم همون یه دونه رو که پوشید سریع گفتم بریم بیرون. احساس میکردم عمدا داره این کار ها رو میکنه هر جای مغازه میرفتیم پشت سر مون چسبیده بود. حالا عمدا یا سهوا به نظرتون باید بهش میگفتم "لطفا چون علائم دارید فاصله تون رعایت کنید" یا نه؟؟؟؟؟؟

حالا ک گذشته و نگفتی دیگه بهش فکر نکن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه می خوام بدونم رفتار درست تو این شرایط چیه

هی ماسکتو دستکاری کنی ک متوجه بشه حساسی بره عقب

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁