ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خانم دریا من نی نی یار تو تاپیکتون تگ کردم بتونی بری تاپیکاشون بخونی ولی شما برداشت متفاوت کردی به هر حال بدرود من اصلا دیگه چیزی نمیگم هر چی میکشم از مهربونیمه
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دوست عزیز میدونم قصد بدی نداشتید ولی الان نی نی یار تگ کردید خب نی نی یار اگه ببینه تعلیقم میکنه میت ...
نترسید تعلیق نمیشید چون تاپیک قفل کردید ولی خب وقتی بهتون میگن ممنوعه باید بلافاصله قفل کنید عزیز جان این سایت بارها فی لتر شده و بسیار زیر ذره بینه من خودم چون تو دی چند روز قطع شدم دوست ندارم بقیه قطع بشن همیشه تاپیک های نی نی یار پنج بخون 🌹
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خواهش میکنم باز خوبه شما قبول کردید و قفل کردید متاسفانه برخی عزیزان پافشاری میکنن تا قطع بشن
بهترین ها براتون آرزو میکنم 🌷